Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 öğretim elemanı alımı yapacak

Basın İlan Kurumu'na ait internet sitesi üzerinden yayınlanan güncel personel alım ilanları arasına yenileri eklendi. Güncel ilanlar arasında Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin 11 öğretim elemanı alımı yapacağı ilanı da yer aldı.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2021, 09:55 Güncelleme 19 Nisan 2021, 10:45
Türk Hava Kurumu Üniversitesi 11 öğretim elemanı alımı yapacak

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere 11 öğretim elemanı alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak öğretim üyelerinin hangi fakülte ve branşlarda görevlendirileceği de açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için istenen belgeler de belirtildi.

İşte Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı başvurusu için istenen belgeler:
ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER
1) Başvurdukları birim ve anabilim dalı ile istenen kriterleri sağladığını belirten dilekçe
2) Özgeçmiş ve Yayın listesi
3) Nüfus cüzdanı örneği ve 2 adet vesikalık fotoğraf
4) Doçent ve Profesör kadroları için Doçentlik Belgesi
5) Doçent ve Profesör kadroları için Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar bile) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi dökümü
6) EK-1 formunun doldurulmuş hali
7) Doktor Öğretim Üyesi kadroları için; Noter onaylı diploma fotokopileri (Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora belgesi), Doktora belgesi (yurtdışında alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması), Akademik unvana atanma yazıları (daha önce bu kadroya atanmış ise ve varsa atama yazısı)
8) Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet dosya ile Doçentler ve Doktor Öğretim Üyeleri için 4 adet CD, Profesörler için 6 adet CD (veya aynı sayıda taşınabilir bellek).

İlanla ilgili tüm bilgiler için tıklayın...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN