İlginç facebook durumları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2012 Güncelleme 28 Ekim 2012, 00:00
İlginç facebook durumları

İÇİNDEKİLER

Çoğumuz artık sosyal medya bağımlısı olduk. Sosyal medyanın en önde gelen portalı facebook ta bazen içinizden geçenleri, sevincinizi, üzüntünüzü, acınızı, mutululuğunuzu paylaşır olduk.
Ben artık bir çok arkadaşımın ne hissettiğini artık anlayabiliyorum.
Acı çeken arkadaşlar genellikle sevgiliye serzeniş şiirleri paylaşırlar.
Eğer Can Yücel bağlanmayacaksın şiirini görürseniz mutlaka arkadaş sevgilisinden darbe yemiştir.
Durumuna inceden eski sevgiliye gidecek serzeniş iletileri yazar. Yeni aşık olduysa mutlaka aşk şarkıları paylaşır. Yine sevgiliyi ithafen güzel şiirler paylaşırlır. Yalnızlıktan şikayet eden insancıklar durumlarına ünlü bir filozofun genellikle Niche'nin özlü sözünü koyar. Ama bazı arkadaşlar bu durum konusunu artık mizahi boyuta taşımışlardır. Aslında bir nevi kamyon arkası yazılarının bir başka modernize edilmiş halini alıyor. İşte yaptığım araştırmalarda ilginç facebook durumlarını sizinle paylaştım: "Serdar Ortaç'ı yoran hayat takdir edersiniz ki bizim ağzımıza ..." Makyajın ve yüzündeki boyalarınla qururlanmaa!! Yollarda qüzeldir ama altından kanalizasyon qeçer" Status bölümünde "Şu an ne yapıyorsun"a karşılık olarak: "Facebook! Burda soruları ben sorarım!!!!" "Yüz verip adam ettiysem sıfırla çarpar yok ederim!" "Ne dayılıkta gözüm var, ne de ağalıkta. Yalnız dalımı kıran olursa; ağacını sökerim..." "Makam mevki insanı adam yapmaz, adam gibi adam mevkiye de tapmaz..." "İhtirasım olsa mal mülk nevale, ben de alkış tutup şimdi şu hale, ya makam kapardım ya da ihale, kapmadım kapmadım da mümkün değildir." "Seni adam ederdim ama çoktan köpeğim olmuşsunn." "Felsefeden buldum matematikten çözdüm edebiyattan sölüyorum seni seviyorumm." "Bana dokunmayan yılan bin bana dokunmayan dostlarım iki bin yaşasın...Anlıyana....." Bir hanımkızımızın haftasonu durumu: "Bu sitemler sana değmez... Ne kadar uczmuşsun.."
Bir sonraki: "Bu sitemler sana değmez...."
Bir sonraki: "Bu sitemler sana değmez..." bir sonraki: "Benzemez kimse sana...."
Bir sonraki: "Benzemez kimse sana..
Yokluğundan yok oluyorum." "Er ryan'ı kurtarasım var.." ''Bundesliga'ya transfer olasım var..'' "Heidi durma git diyorsun. söyle Peter nere gidem." "Pellboy sandım, bellboy çıktı" "Herkesin etiket olduğu yerde fiyatı ben koyarım". Şu ortasına dikkatli bakınca birden bire canavar, zombi, gulyabani falan çıkan vidyoları gönderenlerin boyu devrilsin. Eskiden ali ata bakardı şimdi karıya kıza, işık ılık süt içerdi şimdi votka-redbull, ipek ipi tutardı şimdi... Ah ipek ah!!! Çok değiştik çok... X saçının yarısını normal şampuanla yarısını köyünün yağmurlarıyla yıkıyor... 1 ay sonra aradaki farkı görüp değerlendirecek... İnşaat mühendisi olan bir çift.
Erkek aynen şöyle ifade ediyor durumu;
-Aşkım,sensiz şantiye hiç çekilmiyor :( "Mutfak tezgahında ne kadar kirli bulaşık biriktirilebilir? iddialıyım. Dolu bir valiz kaç gün yerde yatabilir? Rakipsizim." Bir taş attım pencereye puff daddy 50 cent çıktı usher evde yok dedi why why? NOT: Şimdilik bu kadarı ama önümüzdeki günlerde devamları gelecektir. İlgililere duyurulur.


LÜTFİ ALBAYRAK