Rüyada ev aldığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada ev aldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada ev satın almak ne anlama gelir? Rüyada ev aldığını görmenin anlamı nedir? İşte rüyada ev aldığını görmenin detayları...

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2019, 13:16 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 15:10
Rüyada ev aldığını görmek ne anlama gelir?

İÇİNDEKİLER

Rüya tabirlerinde önemli rüyalardan sayılan, Rüyada ev satın almak, Rüyayı görenin beklentilerine göre muradına erişeceğine tabir edilir. Rüyasında güzel, temiz, ferah bir ev aldığını gören kimsenin hayatı da istediği gibi olacaktır. Rüyada ev satın aldığını görmek, güven içinde yaşamaya ve yaptıklarından zevk almaya anlamlarına da gelebilir.

Bir başka rivayete göreyse, rüyada ev satın almak, biri aracılığıyla elinize mal geçeceğine tabir olunur. Rüyasında ev satın alan kimse memuriyete ehil biriyse memur olacağı, tüccar ise fazla ticaret ve mal edeceğini ifade der. Rüyasında ev aldığını görmek endişesiz günler geçirmeye yorumlanır. Rüyayı gören kişinin daha iyi bir gelecek için atılımlar yapacağını bildirir.

İmam Cafer Sadık (a.s) göre ev satın almak demek: evlilik, genişlik, güvenlik ve yöneticiliktir. Birden fazla ev almaksa rüyayı görenin beklentilerinin yüksekliğine ve rızkınızın bollaşacağına yorulur.

Ev hediye almak, gördüğünüz ev büyüklüğü kadar rızkınızın artacağına delalet eder. Rüyada, Deniz kenarında, lüks bir ev almak; zenginseniz malınızın daha da artacağına, fakirseniz zengin olacağınıza delalettir.

Oldukça geniş, yeni ve temiz bir ev almak; rızkınızın bollaşacağına, saygınlık elde edeceğinize ve zenginleşeceğinize işarettir. Bu rüyayı gören kimse bekarsa gönlündeki kişiyle evleneceğini ifade eder.