Rüyada balık görmek ne anlama gelir? | Rüya tabirleri

Uykunun bir süreci olan rüya, her gece yaklaşık 5 kez tekrarlanıyor. Kişinin rüyasında balık görmesi, bol rızık, eğitim ve paraya işarettir. Badem yemek ise devlet kapısında bir işe girileceği anlamına gelir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2019 Güncelleme 24 Ekim 2019, 07:59
Rüyada balık görmek ne anlama gelir? | Rüya tabirleri

İÇİNDEKİLER




Uykunun
bir süreci olan rüya, her gece yaklaşık 5 kez tekrarlanıyor. Gecenin ilk yarısında daha kısayken, sabaha doğru daha uzun süreli görülüyor. Gördüğümüz rüyalar, kimi zaman gerçek hayatımızla ilgili bize yön veriyor. Yorumcular, rüyamızda gördüğümüz simge ve olayların anlamlarını değerlendiriyor...


Balık: Rüyada balık rızık demektir. Rüyada balığı pişirilmiş ya da kızartılmış şekilde görmek ve yemek; para kazanma, rızık ve eğitim için sefere çıkmaya işaret eder.


Badem yemek: Rüyasında tatlı badem yediğini gören, yediği miktar kadar kazanç elde eder. Yine rüyada badem ağacından badem toplamak iş hayatında başarıya ve para kazanımına işarettir. Kuru badem muhabbete, tatlı badem iman güzelliğine, acı badem doğru söze, badem yaprağı yemek ise devlet kapısından istifadeye delalet eder.


Babayla kavga etmek: Aile içindeki sıkıntıya, maddi kayba, zahmete, zarara yorumlanır. Babayla kavga; eş, dost ve akrabalar hakkında kötümser olmak anlamına gelir. Eğer baba ölmüşse bu rüya evladın babasına olan düşkünlüğünü gösterir.


Bağırıp çağırmak: Rüyada bağırıp çağırmak önemli bir konuya tanıklık yapmaya, kamuyu ilgilendiren bir duruma vakıf olmaya işaret eder.


Yemyeşil bahçe: Rüyada bakımlı ve yeşil bahçe görmek dünya ve ahiret mutluluğudur. Rüyada bahçe aynı zamanda gönül zenginliği demektir.


Bal arısı: Rüyada bal arısı görmek; güler yüzlü, kazancı yerinde hayırlı bir adama tabir olunur. Arının kendisini soktuğunu gören helal mal kazanır.

Bavul yolculuk demek: Rüyada bavul görmek, kazanç demektir. Kişinin rüyasında boş bavul görmesi, planlanan yolculuğun bazı sorun ve sıkıntılar yüzünden olmaması yahut ertelenmesi anlamına gelir.


RÜYA TABİRLERİ-2