Rüyada köpek görmek ne anlama gelir? Rüyada köpek ısırması ne demek?

Gerçek hayatta köpek ısırması acı veren kötü bir olaydır. Daha önce köpek saldırısına uğramış ve bilinçaltınıza işlemiş olabileceği gibi hiçbir sebep yokken de rüyaya girmesi sıkça görülen bir durumdur. Dolayısıyla gündemde çok fazla araştırılan sorulardan biri rüyada köpek görmek ne anlama gelir? Oluyor. Ne şekilde görüldüğü, zararının olup olmadığı, yavru ya da yetişkin olması da rüyanın anlamını etkiler. Peki rüyada köpek ısırması ne demek?

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2020, 13:55 Güncelleme 13 Temmuz 2020, 13:55
Rüyada köpek görmek ne anlama gelir? Rüyada köpek ısırması ne demek?

İÇİNDEKİLER

Köpek çeşitlerine göre değişmekle birlikte saldırgan ve daha evcil olanlar vardır. Rüyada hangi çeşidin görüldüğü de anlamını o yönde etkilemektedir. Köpeğin saldırması, ısırması, havlaması ya da hiçbir şey yapmaması gerçek hayattaki anlamı da değiştirir. Peki bu noktaları da göz önünde bulundurduğumuzda rüyada köpek görmek ve ısırması ne anlama gelir? İşte merak edilenler…

RÜYADA KÖPEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Köpekler sadık olarak bilinir, ancak rüyada görünen köpeklerse tam aksine sadık olmayan, uzak olan anlama gelir. Bazen olumlu manada kapıda bekleyen ısrarcı köpeği simgelerken, bazen de dilenciye yorulur. Gerçekte sadık olarak tanımlanan köpekler bazen rüyada da sadık olan simgesiyle(rüya gören kişinin); malını ve canını koruduğunu gösterir. Rüya tabiri olarak ise nefsini ve tez canlılığını koruduğuna işarettir. Kimi zaman bu anlamları ifade ederek beliren köpek, farklı yönleriyle de görünebilir. Örneğin; Ağzı salyalı saldırmayan ama saldıracak hissi veren köpek vardır. Bu da çok yakınınızdan kötü sözler işitileceğine, kulak kızartan hakaretler duyulacağına yorulur. Sadece köpek görmekle kalmayıp, köpeğe nimet sunmak, yakınlaşmak için çabalamak ve sevmek için dokunmaya çalışmak bol rızka işarettir. Kişinin iş hayatında başarıyı yakalayacağına da yorulur.

RÜYADA KÖPEK SALDIRMASI

Rüyada köpek saldırması görmek, eğer saldıran köpek sizi ısırmamışsa, etrafınızda bazı hasımlarınızın olduğuna işaret eder. Bu hasımların size zararları dokunamayacaktır ancak yine de içten içe kin gütmeye devam ederler.
Size saldıran birden fazla köpekse ve onları alt ederseniz ailenizden birilerinin davranışlarınızı yanlış anladığına delalettir. Bu yanlış anlaşılma sonucu bir konuşma veya tartışma geçebilir. Onlara açıklama yapacaksınız ve bu yanlış anlaşılma çözüme kavuşacak.
Eğer rüyanızda köpeğin salyaları üzerinize bulaşırsa, düşmanınızın lafları sizi üzecek demektir.
Eğer köpek üzerinizdekileri yırtarsa, halletmeniz gereken işlerde bazı aksaklıklar olacağına delalet eder.

RÜYADA KÖPEK ISIRMASI

Rüyada köpek ısırması görmek, çalışma hayatınızda rekabet ettiğiniz kişilerin size zarar vereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyanızda hissettiğiniz korku ve acı ne kadar büyükse, göreceğiniz zarar da o kadar büyük olacaktır.

Bir başka tabire göre, düşmanınızın harekete geçeceği ve size hiç de hoşlanmayacağınız şeyler yapacağına işaret eder.

Bu rüya aynı zamanda dostunuz olan kişilerin sizi kıskanacağı anlamına da gelmektedir. Kıskançlıklarından dolayı herhangi bir davranışta bulunarak sizi üzebilirler.

RÜYADA KÖPEK KOVALAMASI

Rüyada köpek kovalaması ya da rüyada köpekten kaçmak, yakın dostlarınızın size karşı plan içerisinde olduğuna delalet eder. Kötü niyetli kimselerin, niyetlerini size aşılayacağına, sizi hatalar yapmaya meyilli kimse haline getireceğine işaret eder. Diğer yandan iş hayatında rekabet içerisinde bulunduğu kişilere karşı da yorulur. Şayet bu kişiler rüyayı gören kişinin ayağını kaydırmak istiyorsa, hamlelerin gelmesi yakındır. Kötü enerjilerini iş hayatında başarısızlık yaşaması için aşılarlar. Başarılarını gölgelemek için fitne tohumları ekerler.

RÜYADA KÖPEK BESLEMEK

Evi koruyan köpekler adamin hanimim, esya ve evini korumaga, kadin için, hastaliGinin artmasina, zarara ve bazi esyasinin gitmesine isarettir. Eger disi ev köpeklerinin ürüdüklerini görse kötü kimselerden erisecek zarar ve hileye isarettir. Ev köpeklerinin hasta olduklarini görse hastaliga, zarara ve evin bazi esyalarinin gitmesine isarettir. Köpekler, güvenlik kuvvetlerinin çocuk ve yardimcisiyla tabir edilir.

RÜYADA KÖPEK HAVLAMASI

Rüyanızda size havlayan ama ısırmayan köpek hasmınızdan kötü bir söz işiteceğinizi gösterir. Bu kişi her ne kadar size zarar vermese de canınızı sıkacaktır ve siz de ondan daha çok haz etmemeye başlarsınız.