Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci, sağlıklı bir kalbe sahip olmanın şifresini veriyor. Çiğ besinlerin, kolesterol ve şekeri düşürerek kalp sağlığına olumlu etki yaptığını belirtiyor. Mucize yiyecekleri sıralıyor:
AVOKADO: Kan şekerini ve tansiyonu dengeler. Kalbi korur.
MAYDANOZ: Kalp sağlığı için çiğ tüketilmesi gerekir. Şeker ve tansiyon başta olma üzere pek çok hastalığa olumlu etki eder.
BROKOLİ: Çiğ yendiğinde damar yapısını korur. Kötü kolesterolü düşürür.
KEREVİZ: Çiğ tüketildiğinde kalp krizi riskini azaltır. Kalp ritmini düzenler.
NAR: Sabahları bir kase nar yemek, kalbi güçlendirir. Kolesterolü düşürür.
KİRAZ: Kalp sağlığını korur.