Kanseri savuşturuyo'rus'

Günümüzün en önemli hastalığı kanser, ölüme dahi neden olabiliyor. Rus bilim insanları, ev yapımı en etkili kanser tedavisini açıkladı. İşte haberin detayları ve 5 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz sağlık haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2019 Güncelleme 05 Ekim 2019, 07:58
Kanseri savuşturuyo’rus’

İÇİNDEKİLER

Günümüzün en önemli hastalığı kanser, ölüme dahi neden olabiliyor. Rus bilim insanları, ev yapımı en etkili kanser tedavisini açıkladı. İşte kanserin reçetesi olan o karışım...

MALZEMELER:
Filizlenmiş buğday
15 adet taze organik limon
12 baş taze sarımsak

HAZIRLANIŞI:
Filizlenen buğdayları, cevizi ve temizlenmiş sarımsakları iyice ezin, karıştırın. 5 adet limonu kabuğuyla yıkayın. Bu halde ezin. Hepsinin harmanlayın. Karışımların üzerine kalan 10 adet limonun suyunu ilave edin. 1 kg bal ekleyin. Malzemelerin karışımı macun haline gelinceye kadar karıştırın. 3 gün sonra tüketin. Bu mucizevi ilaç her yemekten önce ve yatmadan 30 dakika önce alındı. Günde 4 defa olacak şekilde tüketin. Eğer kanser tedavisi için kullanılacaksa, her 2 saatte bir 1 ya da 2 yemek kaşığı alınmalıdır.



DERİN NEFES DERİN UYKU!
Uyku problemi, çoğu kişinin sorunu haline geldi. Derin bir nefes almanız, beyninize ve vücudunuza "şimdi sakinleşme zamanıdır" emri vermenizle aynıdır. Aile terapisti Vikki Stark, şunları öneriyor: "Derin bir nefes alın. Ayak parmaklarınızı sıkıca kapatın, öyle tutarak 7'ye kadar sayın, sonra açın. Rahatlayın."

YÜRÜ BE VATANDAŞ
Medicana Kadıköy Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Semih Gür, "Uzun yaşamak istiyorsak, bedenimize saygı duyuyorsak, ileride sağlık sorunu olmasın diyorsak, toplumu özellikle hem ruhsal hem de bedensel açıdan geliştireceksek, özellikle spor anlamında bazı yerlere varabileceksek önce yürümeliyiz." dedi.