Ayvayı yiyin! Ayva afrodizyak etkisi göstererek cinsel isteği artırıyor

Pazar tezgahlarını süsleyen ayva, çiftlere mutluluk veriyor. A ve B vitaminlerinden zengin olan ayva, afrodizyak etkisi göstererek cinsel isteği de artırıyor. İşte haberin detayları ve 15 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz sağlık haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2019 Güncelleme 15 Ekim 2019, 07:53
Ayvayı yiyin! Ayva afrodizyak etkisi göstererek cinsel isteği artırıyor

İÇİNDEKİLER

Pazar tezgahlarını süsleyen ayva, çiftlere mutluluk veriyor. A ve B vitaminlerinden zengin olan ayva, afrodizyak etkisi göstererek cinsel isteği de artırıyor. Kan dolaşımını hızlandırarak iktidarsızlık sorununa çare oluyor. Sperm kalitesini yükselterek kısırlık tedavisine destek oluyor. Sağlığa diğer faydaları şöyle sıralanıyor:

Kilo vermeye katkı sağlar.

Bağışıklık sistemini güçlendirir

Saçların uzamasına yardımcı olur.

Cildin genç kalmasını sağlar.

Kanser riskini azaltır.

Kalp-damar sağlığını korur.

Sindirime yardımcı olur.

Kansızlığa iyi gelir.

Kötü nefes kokusunu önler.

PIRASA SAĞLIK DOLU
Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi pırasa, şifa dağıtıyor. Düşük kalorisi ve lifli yapısı sayesinde uzun süre tok tutan pırasa, kan damarlarındaki hasarı azaltıyor. Tansiyonu dengeliyor. Kabızlığı engelliyor. Obeziteyle savaşıyor. Mide ve kolon kanserine karşı koruyucu etki gösteriyor.

GRİBİN İLACI NAR
Antioksidan
deposu nar, vücudu enfeksiyonlardan temizler. Grip ve üst solunum yolu şikayetlerini azaltır. Kas ağrılarını hafifletir. Tansiyonu dengeler ve kansızlığı bitirir. Kalp krizi riskini azaltır.

ALZHEIMER'A BİR ELMA
A,
B ve C vitaminlerinden zengin elma, hafızayı güçlendirir. Alzheimer'la savaşır. Sinirleri yatıştırır ve kan basıncını dengeler. Her gün 1 tane elma yemek, kolon kanseri riskini azaltır.

ŞİFA SARIMSAKTA
Doğal antibiyotik etkisi gösteren sarımsak, vücuttaki enfeksiyonları temizler. Kalbi korur ve kalp krizi riskini azaltır. Kan damarlarında pıhtılaşmayı engeller. Tansiyonu dengeler. Dişleri besler.

NANEYLE GÖZLER KESKİN
Hoş kokusuyla herkesin sevdiği nane, bağışıklığı güçlendirir. Mide bulantısını hafifletir. Hafızayı destekler. Göz hastalıklarına karşı koruma sağlar. Şişkinlik ve hazımsızlığı bitirir.

ÇOK GISELE
Brezilyalı model Gisele Bündchen, güzellik sırrını paylaştı. Cildine doğal zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağıyla masaj yaptığını açıkladı.