Doğallık ve estetik

Uzun süren ağrılı ve zahmetli bir dönemin aksine günümüzde kısa sürede yepyeni bir gülümsemeye kavuşacağınız bir çok diş estetik yöntemi var...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2009 Güncelleme 21 Mayıs 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

'Laminate Veneer' ile doğal dişler
Doğallık ve estetiğin mükemmel birleşimi Laminate Veneerler dişlerin ön yüzlerine yapışan porselen yapraklardır. Uzun süreçler gerektiren, acılı ve ağrılı klasik porselen uygulamalarına nazaran dişlerin kesilmeden, yalnızca çok az bir dokunun kaldırılması işlemi ile gerçekleştirilen Laminate Veneer, yeni bir gülümsemeye sahip olmanız için mükemmel bir uygulama.

Beyaz bir gülümseme için "Bleaching"

Dişlerin doğal renginin dış etkenler nedeniyle koyulaşması sonucu oluşan olumsuz görüntüyü düzeltmek, dişleri beyazlatmak veya kişiye özel diş rengini birkaç ton açmak için kullanılan Bleaching iki farklı yöntem ile gerçekleşebiliyor. Power Bleaching ve Home Bleaching...

Power Bleaching…

Kısa sürede, son derece etkili sonuçlar alınabilecek bir uygulama olan Power Bleaching, klinik ortamda sadece 1 saatte gerçekleştirilebiliyor. Beyazlatıcı jel ve ışıktan oluşan yöntem ile diş rengi hızlı ve güvenilir bir şekilde yaklaşık 6 - 8 ton açılabiliyor.

Home Bleaching…
İkinci yöntem olan "Home Bleaching" in ise ağızdan alınan basit bir ölçü ile kişiye özel hazırlanan plastik ağızlıkların içine carbamid peroksit esaslı jeller konularak yapılan bir beyazlatma işlemidir. Dr. Özkan Çankaya, bu yöntemle ev ortamında yaklaşık 7- 10 gün arasında bir sürede istenen beyazlamanın sağlandığını vurguluyor.

"Implant" ile yeni dişinize aynı gün kavuşun
Uzun süren ağrılı tedavilerin aksine diş eksikliğinin en doğal yöntemi olan implant sayesinde eksik olan dişinize aynı gün kavuşabiliyorsunuz. Dr. Çankaya, son yıllarda oldukça gelişen Implant teknolojisinin günümüzde sıkça uygulandığını belirtiyor. Dr. Özkan Çankaya, diş eksiklikleriniz gülmenizi engelliyorsa ya da en mutlu anlarınızda kahkaha atarken elinizle ağzınızı saklama ihtiyacı hissediyorsanız "implant" tedavisiyle tanışmanızın tam zamanı olduğunu belirtiyor.