Neşeli günler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2009 Güncelleme 21 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Beni okşadı, sizi de okşamasın!
Yanda fotoğrafını gördüğünüz adının Okşan olduğunu söyleyen 90-60-90'lık yavru, tam bir otaban canavarıdır. Birkaç kilometre gidicem diye otostopla bindiği arabamdan, 5 kilometre sonra çırılçıplak vaziyette ben indim. Gidiş o gidiş! Tam 2 hafta geçti, ne Okşan var ne de benim son model araba! Aman Okşan'nın suratına iyi bakın günün birinde sizi de okşamaya kalkmasın!

Fıkra
Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çesitliülkelerinde kadınlara bir soru sormuş. Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ? Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş: İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım. Rus: Evi terk ederim. Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim. İtalyan: Kadını vururum. İspanyol: Kocamı vururum. Yunanlı: Her ikisini de vururum. Türk: Benim kocam yapmaz!

Bunalımlar dertler yumuşaklar sertler
Soru: Bodrum'da bir diskoda bodygard olarak çalışıyorum. Malumunuz, fiziken oldukça güçlü ve kuvvetli bir erkeğim Haydari Bey! Bi keresinde tek pazumun üzerinde 3 tane kız kaldırmıştım. Hale, lale ve Jale adlı bu kızlar o gün bu gündür peşimi bırakmıyorlar. Bu sıcakta aynı yatakta 4 kişi yatmak beni çok rahatsız ediyor. Sizden ricam ben şimdi ne yapayım? Bodygartlığı bırakıp tornacılık mı yapayım?
Cevap: Ben sana ne diyeyim a benim izbandut oğlum! Daha n'apacaksın 3'ün birini alacaksın, kalan ikisini benim adrese sallayacaksın. Baktın olmuyor, 4 kişi bi yatağa sığmıyor, o zaman yere dösek atacak, keyfine bakacaksın...

En Büyük Yalanlar!..
Söz Yarın tamam.
Öğle tatili yapmıyoruz.
Hiç acıtmayacak.
Şimdi ben de seni arayacaktım.
Telefon şehirler arasına kapalı.
Girilmez levhasını görmedim valla memur bey.
Çok üzüldüm şimdi...
Her bedene uyar abi.
Davetliydik ama gitmedik.
Bu kızı kimler istedi kimler...
Herkese eşit zam yapıldı.
Hatırası var.
Herşeyin en iyisine layıksın.
Sadece arkadaşız.
Arkasından değil, burada olsa yüzüne de söylerim.
Bilsem söylemez miyim?
Ayıp ettin, valla kimseye söylemem.
Aradım valla yoktun...
Öğrenciyiz abi..
Hayatımda böyle bir şey görmedim.
Valla kurtarmaz abi.