Para karşılığı aşk yaşadım

'Kumar bağımlısıyım' diyen Ece Gürsel şok bir itirafta daha bulundu: 'Ünlü olmak isteyenlerle para karşılığı aşk yaşadım!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2009 Güncelleme 28 Temmuz 2009, 02:21

İÇİNDEKİLER

İtiraf üzerine itiraf
Podyumların gözde mankenlerinden Ece Gürsel'in itiraflarının arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz aylarda "Las Vegas'a gittiğimde kumar bağımlısı oldum" diyerek gündem yaratan ünlü manken, yine şok bir itirafta bulundu. Radyo Pink'teki "Cadı Kazanı" adlı programa katılan Ece, Hakan Tankut aşkını şöyle anlattı:

Müthiş paralar!
Tamamen reklam ilişkisiydi. Hakan reklam istiyordu. Ben de yeni popülerdim, her şeye atılıyordum. Benimle reklam yapmasına izin verdim. Karşılıklı bir alışveriş yani. Ondan sonra da birçok şarkıcı ve işadamından reklam aşkı teklifleri aldım. Bu ilişkilerde öyle rakamlar dönüyor ki çalışmanıza gerek yok.

Angelina gibi küvette poz verdi
Birçok ünlü isim gibi Ece Gürsel de Angelina Jolie'nin ayak izlerini takip etti. Dünyaca ünlü yıldızın yıllar önce çektirdiği pozdaki gibi küvete giren Ece, makyajıyla da Jolie'yi taklit etti. Angelina Jolie ile Ece Gürsel'in fotoğrafları arasındaki tek fark ise Jolie'nin kuyruk sokumundaki dövmesiydi.