Pratik bilgiler

11 Ağustos 2009, Salı | Güncelleme: 20:49
Sodalı içeceklerin gazlarının kaçmasını engellemek için buzdolabının içine başaşağı yerleştirin.
Buzdolabınızdaki mantarlarınızı kurumuş bir halde mi buldunuz? Bunları su yerine bir miktar bira içinde bekletirseniz, yeniden canlandıklarını göreceksiniz.
Eğer naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin, böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
Mutfak eşyalarının üzerindeki etiket izlerini yok etmek için, üzerlerine mobilya cilası serpip yumuşak bir bezle silin.
Mantar kapaklı şişeleri yatık vaziyette saklamalısınız.
Şarap şiselerinin mantarını tekrar şişeye geçirmek için: Kaynar suyun içine atın.
İçkilere güzel tat ve görüntü vermek için: Buzu dondururken buz kabının içine kiraz, nane yaprağı koyup dondurun.
Suyu kaynatın, soğuyunca buz kalıplarına koyup dondurun. Buzlar daha canlı kristal gibi görünür. Kaynamış suda oksijen azalır... Buda buzun mat görünmemesini sağlar.
BİZE ULAŞIN