Etseverlere özgü bir mekan

18 Ağustos 2009, Salı | Güncelleme: 21:49

Yüzyıllardır insanların en temel gıdaları arasında yer alan ete, özel tarifleriyle farklı lezzetler katan HeppEt, Bağdat Caddesi'nde yerini aldı.

Tüm konsepti yemek danışmanı Patrizia Ünder tarafından yaratılan HeppEt'te, Türk ve Avrupa mutfaklarının en seçkin lezzetlerini bulmak mümkün! Carpaccio'dan bonfileye, pirzoladan köfteye, tavuk ızgaradan eskolop'a, cağ kebabından wok'ta sote tavuğa kadar… İster "Marine Izgara Dana Bonfile", ister "Aromalı Focaccia Üzerinde Tavuk Izgara", ister "Şark Usulü Köfte" veya "Kuzu Pirzola"… Et çeşitlerinin yanı sıra; makarna, salata, tatlı ve ızgara sebzeleri ile de dikkat çeken HeppEt, pişirme tekniklerinde ağırlıklı olarak ızgarayı tercih ediyor. Lezzete olduğu kadar sağlığa da önem veren HeppEt, tadına doyulmaz bir yemek keyfi sunuyor. "Meat House" konsepti ile oluşturulan özel menüde öne çıkan diğer tatlar arasında; "Krutonlu Yeşil Salata", "Tavuklu ve Sebzeli Noodle", "Karamelize Izgara Piliç Pirzola" "Frambuazlı Tramisu", orman meyveleri ile sunulan "Limonlu Cheesecake" ve seçkin şarap çeşitleri bulunuyor.
BİZE ULAŞIN