Bu sonbahar başka bir bahar!

Moda sektörünün öncüsü, gençlik ve dinamizmin temsilcisi Collezione, sonbahara, canlılık katacak yaratıcı ve trendy ürünlerle giriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2009 Güncelleme 21 Ağustos 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

İstanbul- Hazır giyim sektörünün lider markası Collezione son moda ve konsept tasarımlardan oluşan 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu moda çekimlerinin ilkini gerçekleştirdi. Günlük giyim tarzlarına ağırlık verilen koleksiyonda, rahat kombinlenen ve fonksiyonel ürün çeşitliliğine sahip tasarımlar ön plana çıkıyor.

Modern şehir hayatı
Rock Couture, Country Grunge ve New Nostaligia temalarının yer aldığı bayan koleksiyonunda modern şehir giyiminin yanı sıra, 80'lerin nostaljik rock yaşam stilinin çizgilerini görmek mümkün.

Renkler capcanlı
Koyu kırmızı tonları, okyanus mavisi, parlak siyah kumaşlar ve metal aksesuarla detaylandırılmış modeller, casual moda akımının rahatlığını, gecelere taşıyor. Collezione Sonbahar-Kış Erkek koleksiyonunda ise, Techno, Innovation, Winter Sailor ve Rock Mania temaları karşımıza çıkıyor. Şık denimlerin üzerine giyilen, derin "V" yaka t-shirtler klasik ceketlerle ve kolyelerle tamamlanırken, şallar kış aylarında erkeklerin en önemli aksesuarı oluyor.

Kıpır kıpır bir koleksiyon
Collezione'nin yeni koleksiyonu cahlı renklerden ve hareketli kesimlerden oluşuyor... Mini etekler ve V yakalı zıt renkli kazaklarla kombine edilirken aksesuarlar da yine önemini koruyor... Geçtiğimiz sene modanın öncülüğünü yapan şallar bu yıl erkek koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor... Siz siz olun gardırobunuzu yenilerken Collezione'ye mutlaka uğrayın...