Seri katil İstanbul'da

Ünlü oyuncuların rol aldığı 'Ejder Kapanı', 22 Ocak'ta vizyona giriyor. Filmin en ilginç yanı; Türkiye'nin ilk seri katil hikayesi olması!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2010 Güncelleme 19 Ocak 2010, 02:27
Seri katil İstanbul’da

İÇİNDEKİLER

Uğur Yücel'in yazıp yönettiği "Ejder Kapanı" için geri sayım başladı. Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci'nin rol aldığı film; 22 Ocak'ta izleyiciyle buluşuyor. Yapımın en ilgi çeken yanı; Türkiye'de çekilen ilk seri katil hikayesine sahip film olması. Cinayet masası müdür yardımcısını canlandıran Yücel, "Film, adalet kavramı üzerine düşündürüyor" dedi.

KENAN İMİRZALIOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

NEJAT İŞLER - BERRAK TÜZÜNATAÇ FOTOĞRAFLARI

Nejat cinayet işler!
Cinayet Büro Amiri'ni oynayan Kenan İmirzalıoğlu, "Heyecanlandığım bir senaryo olmasının yanısıra sosyal bir sorunun da günyüzüne çıkabilmesi için bu filmde rol aldım" dedi. "Ejder Kapanı", Güneydoğu'da askerlik yapan Ensar'ın (Nejat İşler), 12 yaşındaki kız kardeşine tecavüz edildikten sonra cinayetler işlemesini ve polislerin seri katilin peşine düşmesini anlatıyor.

CEYDA DÜVENCİ FOTOĞRAFLARI

Seyirci filmden etkilenecek
Filmde stajyer polis rolüyle karşımıza çıkacak olan Berrak, "Türkiye'nin ilk seri katil filmi, etkileyici senaryosu ve aksiyon sahneleriyle izleyici tarafından beğenilecek" dedi.

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ


ÜNLÜLERİN KORKULARI

EN ÇEKİCİ BEKAR ERKEKLER

EN GÜVENİLİR ÜNLÜLER

2009'UN TWİTTER BOMBALARI