Çılgın Türkler dünyayı kuşattı

Kurban Bayramı'nı fırsat bilip tatile çıkan sosyete, dünyanın dört bir köşesini sardı. Türkler; ABD'den Hong Kong'a kadar her yerde tatilde!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2012 Güncelleme 25 Ekim 2012, 00:08
Çılgın Türkler dünyayı kuşattı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en zengin ve ünlü isimleri; 6 günlük bayram tatilini 10 güne çıkartıp soluğu yurt dışında aldı. Sosyetiklerin tercihi; Avrupa yerine ABD ve Uzakdoğu gibi bölgeler oldu. Hal böyle olunca da; Başta New York olmak üzere dünyanın birçok ülkesi Türkler'le dolup taştı.

DOSTLARI iÇiN PLAN DEĞiŞTi
Didem ile İzzet Antebi, arkadaşları için tatil planlarını değiştirdi. Birkaç gündür Las Vegas'taki 5 yıldızlı Wynn adlı otelde konaklayan Antebi çifti, arkadaşlarının Los Angeles'ta olduğunu öğrenince soluğu burada aldı. Didem ile İzzet Antebi, bayram sonuna kadar ABD'de...

MÜZE MÜZE DOLAŞIYOR
İnci Aksoy da bayramda Paris'i tercih edenlerden... Orangerie Müzesi'ne gidip burada hatıra fotoğrafı çektiren Aksoy, Paris'teki birçok müzeyi dolaşmayı planlıyor.

BAŞKENT'E SAYGI
Gül Gölge Saygı, ailesiyle birlikte soluğu ABD'nin başkenti Washington'da aldı. Sonbaharda buranın çok güzel olduğunu düşünen Saygı, Tysons Galeri adlı mekanda hem alışveriş yaptı hem de yemek yedi.

NEW YORK'TA CILGIN PARTi
Sinan Kosif, eşi Melda ve kardeşi Cihan Kosif ile New York'ta tatilde... Popüler gece kulübü Bagatelle'ye giden Kosifler'e birçok Türk de eşlik etti. Çılgın eğlencelerin yapıldığı gece kulübünü; önceki gece Türkler'in doldurduğu öğrenildi.

ŞOV ÇiN ABD
Ailesiyle New York'a giden Aslı Şen'in hayali; Cirque de Soleil şovunu izlemekti. Sosyetik güzel, önceki gün bu hayalini gerçekleştirdi.

MISIR AĞASI
Ünlü şadamı Ahmet Ağaoğlu, tercihini marjinal bir tatilden yana kullandı. Tek başına Mısır'a giden Ağaoğlu; ülkenin en fakir ve egzotik yerlerini gezdi. İşadamı, tatilini de an be an fotoğrafladı.

AVRUPA'NIN ÇİFTE KUMRULARI
Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ, işlerinden fırsat bulur bulmaz soluğu tatilde aldı. İlk durakları İngiltere'nin başkenti Londra olan ünlü çift, ardından rotalarını Paris'e çevirecek. Akın ile Tatlıtuğ, Pazar günü ise Türkiye'ye dönecek.

DUBAİ'DE PİŞTİ İHTİMALİ
Sinem Yıldırım ile Musa Aytun, geçtiğimiz gün Dubai'ye gitti. Aytun'un eski eşi Seren Serengil'in de dün soluğu burada alması; "Aman pişti olmasınlar" dedirtti.

ŞANGAY GEZİSİ
Ünlü sunucu ve yazar Ece Vahapoğlu, tatil için Şangay'ı seçti. Vahapoğlu, kardeşi ile bol bol gezecek.