Sinem Sultan

Sosyetik güzel Sinem Yıldırım, genç aşkı sayesinde kendisini sultan gibi hissetti! Musa Aytun, 1. yıldönümleri şerefine Dubai'de her detayın düşünüldüğü dillere destan tatil planı yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2012 Güncelleme 27 Ekim 2012, 00:00
Sinem Sultan

İÇİNDEKİLER

Seren Serengil'den olaylı bir şekilde boşanan Musa Aytun, mutluluğu Ahmet Bayer'in eski eşi Sinem Yıldırım'da buldu. Sosyetik güzelle ilişkilerinin 1. yılını deviren Aytun, 2 çocuk annesi aşkı uğruna kesenin ağzını açtı. Genç işadamı, Sinem Yıldırım'ı 'business classla' Dubai'ye götürdü ve Atlantis Otel'de bir oda tuttu. Çift, Dubai'nin en lüks mekanlarını gezdi.

Kendini sultanlar gibi hisseden Sinem Yıldırım'ın mutluluktan başı döndü. Bu arada; Musa Aytun, Dubai'ye uçmak için gidiş-dönüş 8 bin TL, Atlantis Otel'de 5 gün konaklamak için 12 bin TL ödedi. Çiftin, Cavalli Club'ta tek gecelik keyifleri 10 bin TL'ye patladı. Yıldırım ile Aytun'un alışveriş, gezme ve diğer masrafları eklenince 5 günlük tatil 50 bin lirayı buldu.

7 BiN LiRAYA ŞAMPANYA!
Yıldönümleri için Cavalli Club'ta baş başa bir kutlama yapan Sinem Yıldırım ile Musa Aytun, mutlulukları şerefine Armand de Brignac marka bir şampanya patlattı. Şampanyanın şişesi mekanda; 7 bin TL.