Acun 4 milyon dolara ev aldı

Her yaptığı olay olan, şov dünyasının en çok kazanan isimlerinden ünlü yapımcı-sunucu 4 milyon dolar harcayarak Zorlu Center’dan daire aldı. Peki kim bu ünlü isim?

Giriş Tarihi 31 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2012, 17:27
Acun 4 milyon dolara ev aldı

İÇİNDEKİLER

Şov dünyasının son yıllarda yetiştirdiği en en çok kazanan isimlerden olan ünlü sunucu-yapımcı, Zincirlikuyu'daki Türkiye'nin en değerli arsalarından birinin üzerinde inşaatı süren ve en pahalı konut projelerinden biri olan Zorlu Center'dan ultra lüks daire satın aldı.

Her yaptığı olay olan, son olarak vergi rekortmeni ünlüler listesine de girerek üst sıralara yerleşen bu ünlü sunucunun, muhteşem boğaz manzarasına sahip bu daireyi aldığı bilgisi sır gibi saklanıyor.

Bu isim, son yıllarda yaptığı programlardan çok kazancı, özel hayatı, arabaları ve teknesiyle gündeme gelen ünlü sunucu- yapımcı Acun Ilıcalı.

100 METREKAREYE 4 MİLYON DOLAR

Son olarak yıllardır iş yaptığı Show TV'den ayrılarak 70 milyon liraya anlaştığı Star TV'ye geçen Ilıcalı'nın, 100 metrekare daire için ödediği ücret ise dudak uçuklatacak cinsten. Emlakeki.com'un edindiği bilgiye göre bu miktar 4 milyon dolar.

16. KATTA

Çok lüks bir sitede 3 katlı, 12 odalı, 650 metrekare bir villada yaşadığı bilinen Ilıcalı'nın, alt katında planlanan AVM'si bile "Türkiye'nin en pahalısı" olan Zorlu Center'in 16. katında aldığı daireyi nasıl dekore edeceği de merak konusu.

emlakeki.com