Kral Şahan

Sinema ve reklamlardan milyonlarca lira kazanan Şahan Gökbakar, mütevazılığını yine konuşturdu. Ünlü komedyen, önceki akşam 38. yaşını eşinin elleriyle yapıp kral tacıyla süslediği pastasını üfleyerek kutladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2017 Güncelleme 24 Ekim 2017, 10:33
Kral Şahan

İÇİNDEKİLER

Gişe rekorları kıran 'Recep İvedik' serisiyle milyonlarca lira kazanan Şahan Gökbakar, buna rağmen mütevazılığı elden bırakmıyor.

Önceki gün 38 yaşına giren ünlü komedyen, doğum gününü binlerce lira harcayıp lüks mekanlarda kutlamak yerine her vatandaş gibi ailesiyle evinde geçirdi.

Komedyenin mutfaktaki hünerleriyle bilinen eşi Selin Gökbakar da bu özel gün için kendi elleriyle pasta hazırladı. Hayranları tarafından 'komedinin kralı' ilan edilen Gökbakar'ı eşi de yuvasının kralı yaptı.



SELİN HANIM'DAN DUYGUSAL MESAJ
Selin Hanım, özenle hazırladığı pastanın üzerine kral tacı yerleştirdi. Pastayı Twitter'da paylaşan Selin Gökbakar, eşine de şu duygusal sözlerle ilan-ı aşk etti:

"İyi ki 6 sene önce beni bulmuşsun. İyi ki önüm arkam, sağım solum olmuşsun. İyi ki bu güzel kalbini hep korumuşsun. İyi ki vicdanını hep duymuşsun. İyi ki çocuklarımın babası, hayat arkadaşım olmuşsun. Bu hayattaki tek amacım seni ve çocuklarımızı mutlu edebilmek… Doğum günün kutlu olsun kocam."

YENİ GÖZDESİ ALEYNA
Geçtiğimiz gün Aleyna Tilki'nin 'O Sen Olsan Bari' şarkısını gitarıyla türkü formatında seslendiren Gökbakar'ın bu hamlesinin nedeni belli oldu. İddiaya göre ünlü komedyen, genç popçuyu yeni filminde oynatacak.

Senaryosunu yazdığı 'Kayhan' adlı film için Gökbakar'ın, oyunculuk da yapmak isteyen genç popçuya teklif götürdüğü söyleniyor. Bu arada Şahan Gökbakar, 'Osman Pazarlama' filminde Demet Akalın'la eşi Okan Kurt'a da küçük birer rol vermişti…