Cem sustu gözleri konuştu

Önceki akşamki ödül töreninde Şahan Gökbakar’ın gişedeki hüsranı sorulan Cem Yılmaz, rakibine sözle değil gözleriyle taşını attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2018 Güncelleme 17 Şubat 2018, 01:34
Cem sustu gözleri konuştu

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam Volkswagen Arena'da düzenlenen 'GQ Türkiye Men Of The Year Ödül Töreni'nde şıklık yarışı yaşandı. Kadın ve erkek tüm yıldızların havalı görüntüler sergiledikleri gecede gözler ABD tatilinden dönen Cem Yılmaz'daydı. Daha önce ödül almak için katıldığı törene bu kez ödül sunmak için katılan Yılmaz'ın keyfi yerindeydi.



ADINI DAHİ ANMADI!
Son filmi 'Arif V 216'nın 5 milyon kişi tarafından izlendiği hatırlatılan komedyen, "Bu sene en büyük teşekkürü seyirci hak ediyor. 3 filme büyük ilgi gösterdiler. Onlara ne kadar teşekkür etsek az" dedi. Kendi filmi ile Gülse Birsel'in 'Aile Arasında'nın yanı sıra 'Ayla' filminin başarısını kast eden Cem Yılmaz, konu Şahan Gökbakar'ın 'Kayhan'la gişede uğradığı hüsrana gelince ise ilginç mimikler sergiledi. Ağzına Şahan'ın adını dahi almayan Yılmaz, "Ben artık o polemiklerle ilgilenmiyorum. Kimseyle de yarışmıyorum" diyerek meslektaşına golünü attı.


45 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli, yine genç kızlara taş çıkardı.


Gülse Birsel, 'Aile Arasında'daki başarısıyla 'Yılın Kadını' seçildi.


Birce Akalay, kırmızı kıyafet ile büyüledi.


Mert Fırat, 'Yılın İlham Veren Adamı'; Burak Özçivit ise 'Yılın Konuşulan Adamı' ödülünü aldı.


Doğan SAVAŞ