Evlilik yolunda ilk adım

Bensu Soral’la üç yıllık aşkı Hakan Baş, törelere uygun olarak adım adım evliliğe gidiyor. İşadamı, önceki gün güzel oyuncuyu ailesinden istedi. Soral da aşkına tuzlu kahveyi içirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2018 Güncelleme 18 Mart 2018, 03:17
Evlilik yolunda ilk adım

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Bensu Soral'la işadamı sevgilisi Hakan Baş, 3 yıllık aşklarını nikah masasına taşımak için ilk adımı önceki akşam attı. Baş, Ekim 2017'de Prag'da evlenme teklif ettiği Soral'ı ailesinden istedi.

DÜĞÜN 29 EYLÜL'DE
Daha önce "Her şey adetlerimize göre olacak" diyen 35 yaşındaki işadamı, çiçeğini ve çikolatasını alıp aşkının evine gitti. Kahveleri kendi pişiren Bensu Soral, adet yerini bulsun diye sevgilisinin kahvesine tuz koydu.

Ünlü işadamı, her damat adayı gibi tuzlu kahveden nasibini aldı. Güzel oyuncuyu, aile büyükleri aracılığıyla ailesinden isteyen Hakan Baş, olumlu yanıtla birlikte rahat bir nefes aldı. Daha sonra ikilinin nişan yüzükleri takıldı. Sade bir nişan töreniyle evliliğe ilk adımı atan ikilinin bu mutlu gününü yakınları sosyal medyada paylaştı. Çift, 29 Eylül'de Four Seasons'ta dünyaevine girmeyi planlıyor…




Nişan yüzüklerini takan ikiliye takipçileri de ömür boyu mutluluklar diledi.