Murat Başoğlu'ndan 8 ay sonra ilk paylaşım

Öz yeğeniyle skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu sosyal medya hesabından 8 ay sonra ilk paylaşımını yaptı.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2018, 00:00 Güncelleme 22 Nisan 2018, 11:51
Murat Başoğlu’ndan 8 ay sonra ilk paylaşım

İÇİNDEKİLER


2017 yılının en büyük skandalı Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu'nun Bodrum'da bir tekne de uygunsuz bir biçimde görüntülenmeleri olmuştur. Bu olay günlerce konuşulmuştu hala konuşulmaya ve son kararın ne olacağını, olayın taraflarının akıbeti merak ediliyor.


Sunucu Murat Başoğlu başta olmak üzere, olayın tüm tarafları kendi köşelerine çekilmiş ve sessizliğe bürünmüştü. Şu sıralar sadece hukuki yollardan ve kararlardan haberler alınabiliyor. Ancak Murat Başoğlu, aylar sonra ilk kez bir fotoğraf paylaşarak, ölüm sessizliğini bozdu.


İŞTE MURAT BAŞOĞLU'NUN AYLAR SONRA PAYLAŞTIĞI İLK FOTOĞRAF;
2017'nin en büyük magazin skandalına imza atarak yeğeniyle br teknede görüntülenen sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında açılan "hayasızca davranışta bulunmak" davasının duruşması Bodrum'da görülmüş ve amca yeğene beraat kararı çıkmıştı.


YURTDIŞINA MI YERLEŞECEKLER?
Yaşanan skandalın ardından Murat Başoğlu kendini eve kapamış, yurtdışına çıkmak için mahkemeye başvurmuştu. Yurtdışına çıkma yasağı mahkeme kararıyla kaldırılan Başoğlu, Bodrum'daki evini el altından satılığa çıkardı. Başoğlu, evini kendilerini tanımayan yabancı uyruklu bir alıcıya satmaya karar verdi. Satış işlemlerinin ardından ünlü sunucunun yurtdışına çıkacağı ve uzun bir süre Türkiye'ye dönmeyeceği öğrenildi



YALAN HABERLERE DAVA AÇACAKLAR:

Yazılı ve görsel basında çıkan yalan haberler için de dava açmaya hazırlandıklarını söyleyen Avukat Tezcan, şu sözlere yer verdi: "Yüz tanıma sistemi ile inceleme yapıldığı haberlerinin hepsi yalan. Onlarla ilgili de yasal haklarımızı kullanacağız. O sırada yayın yasağı halen devam ediyordu bütün bu konularla ilgili bu yayın yasağını ihlal eden gerçekten yalan haber yapan, olmayan şeyleri yazan herkes hakkında suç duyurusunda bulunacağız."



9 MART'TA BERAAT ETMİŞTİ
Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın geçen yaz basına yansıyan görüntülerinden sonra Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve 'hayasızca hareketler' iddiasıyla dava açılmıştı. Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama neticesinde sanıklar 9 Mart'ta beraat etmişti.



Ancak Bodrum Cumhuriyet Savcısı Fatma Atasoy, 'usule ve yasaya aykırı' olarak değerlendirdiği beraat kararına itiraz ederek kararın bozulması ve sanıkların cezalandırılması istemiyle temyize başvurmuştu.​