İlluminati finanslı lüks hayat

Dünya turnesi için önceki gün İtalya’ya giden Beyonce ile Jay-Z, haftalığı 1 milyon 250 bin euro olan ‘Kısmet’ adlı lüks bir yat kiraladı. Yatın sahibinin de aynı tarikata üye olduğu iddiası üzerine ABD basını, ‘Ünlü çift, hayatlarını İlluminati sayesinde ultra lüks yaşıyor’ manşetleri attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2018 Güncelleme 22 Temmuz 2018, 03:00
İlluminati finanslı lüks hayat

İÇİNDEKİLER


Birlikte
çıktıkları dünya turneleri için Avrupa'yı dolaşan Beyonce ile Jay-Z'nin son durağı İtalya oldu. Ünlü çift, Amalfi kıyılarında tatil yaparken görüntülendi. Rumi ve Sir adlı ikizleri ile kızları Blue Ivy'nin de kendilerine eşlik ettiği çift, lükse olan düşkünlüklerini yine gözler önüne serdi. Beyonce ile Jay-Z, 95 metrelik ultra lüks bir yat kiraladı. Haftalık kiralama bedelinin tam 1 milyon 200 bin euro olduğu ultra lüks yat adıyla da dikkat çekti.


TESADÜF OLAMAZ!
Geçen yıl dünyaya gelen bebeklerinden birine 'Rumi' ismini veren çiftin Amalfi'de keyif çattıkları yatın ismi ise 'Kısmet'ti…


Yatla ilgili diğer dikkat çeken detay ise sahibi... Pakistanlı işadamı Shahid Khan; helikopter pisti, havuz ve jakuzinin olduğu yatı 2014'te yaptırdı. Bu arada 'illuminati' tarikatına üye oldukları bilinen Beyonce ile Jay-Z'nin kiraladığı yatın sahibi olan Khan'ın da aynı tarikata üye olduğu iddiası gündem yarattı.


ABD basını, "Beyonce ile Jay-Z'nin diğer tarikat üyesine ait bir yatta görüntülenmesi dünya turnelerinin Illuminati tarafından finanse edildiğinin kanıtı" yorumunu yaptı.