Zonguldak’ı 'Mesut' etti

Alman Milli Takımı’nı bırakan Mesut Özil’e ‘Her zaman yanındayım’ diyerek destek çıkan Amine Gülşe, sözünü tuttu. Güzel oyuncu, geçtiğimiz gün nişanlısının memleketi Zonguldak’a gidip Özil Ailesi’ne moral verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2018 Güncelleme 15 Ağustos 2018, 04:45
Zonguldak’ı ’Mesut’ etti

İÇİNDEKİLER



Uğradığı
ırkçı saldırı sonrası Alman Milli Takımı'nı bırakan Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil'le aşkı evlilik yolunda ilerleyen Amine Gülşe, vefalı gelin çıktı. Güzel oyuncu, nişanlısının Alman medyası tarafından linç edilmesiyle üzüntü yaşayan Özil Ailesi'ne önceki gün moral ziyaretinde bulundu. Miss Turkey 2014 birincisi Gülşe, nişanlısının memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki ailesiyle dün de gezintiye çıktı.

Mütevazı tavırlarıyla Özil Ailesi'nin gönlünü bir kez daha fetheden Amine Gülşe, müstakbel kayınvalidesi Gülizar Özil, görümceleri ve aşkının kuzenleriyle bir araya geldi.


YOĞUN İLGİ...
Zonguldak halkının sevgi seliyle karşılaşan güzel oyuncu, hayranlarının fotoğraf isteklerini de kırmayarak alkışları bir kez daha hak etti. Nişanlısının memleketinde kraliçeler gibi karşılanan oyuncu, "Amine, sadece Mesut'un değil tüm Zonguldak'ın sevgilisi" dedirtti.



Amine Gülşe, güler yüzlü halleri ve aşkı ile ailesinin sıkıntılı günlerinde gösterdiği destekle gönülleri fethetti.



WERNER: GERİ DÖN MESUT
Almanya Milli Takımı forması giyen RB Leipzig'in yıldız futbolcusu Werner, Özil'e 'geri dön' çağrısı yaptı. Werner; "Mesut Özil'in böyle ayrılmış olması büyük ayıp. Geri dönerse mutlu oluruz" dedi.