Kaynana kesildi!

TAKVİM’in ortaya çıkardığı Aylin Koç ile Dilan Gerede aşkına anne Bennu Gerede’den onay çıktı. Gelin adayını çok seven Gerede, “Birbirlerine çok yakışıyorlar. Umarım ilişkileri evliliğe gider” diyerek kaynanalığa yeşil ışık yaktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2018 Güncelleme 03 Eylül 2018, 01:56
Kaynana kesildi!

İÇİNDEKİLER

Merhum işadamı Mustafa Koç'un kızı Aylin ile sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan'ın ilk kez TAKVİM'in duyurduğu aşkına onay çıktı. Gerede'nin yakın çevresine ikilinin ilişkisi hakkında "Aylin; güzelliği, eğitimi ve zarafetiyle pırlanta gibi bir kız. Onları birbirlerine çok yakıştırıyorum. Umarım ilişkileri evliliğe gider" dediği öğrenildi. Kaynana olmaya hazırım mesajı veren Bennu Hanım'ın Koç'la da tanıştığı sosyal medya paylaşımlarıyla anlaşıldı. Genç kız, önceki gün Gerede'nin Nişantaşı'ndaki dairesinden paylaşım yaptı.



Marjinal giyim tarzıyla dikkat çeken Dilan Gerede, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Aylin Koç'la da geçtiğimiz günlerde çekilen bu karesini paylaşmıştı. İkilinin birlikte verdiği ilk poz beğeni yağmuruna tutuldu.



Aylin Koç, önceki gün Bennu Gerede'nin sanat galerisi olarak kullandığı dairesinden bu paylaşımı yaparak aşkının annesiyle tanıştığını gözler önüne serdi.



Sosyetenin parmakla gösterilen isimlerinden Aylin Koç, zarafetiyle hep takdir topluyor.