'Ali'ke you!

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık, Bordrum’da sarışın bir kadınla kaçamak yaptı. Yayınlanan bu görüntüleri beğenince “Tam bir acemi çapkın” skandalına imza attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2018 Güncelleme 05 Eylül 2018, 00:03
’Ali’ke you!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin canını sıkacak yeni bir skandal ortaya çıktı. Eşi Ali Küçükbalçık tarafından daha önce spor hocası Doha Elenouty ile aldatılan Kibariye, önce boşanma kararı aldı. Kumarda yüklü miktarda para kaybeden, milyonlarca lira borç yapan Küçükbalçık'ı araya dostlarının girmesi üzerine affedip barıştı. Hatta bir konserde eşi ile birlikte sahneye el ele geldi. Yaptığı açıklamada ise "Benim bir kızım var, kocaman ailem var. Yuvamda da mutluyum, boşanmıyorum. Çok şükür olsun, hamdüsenalar olsun 50 senedir de sahnedeyim. Annemin ellerinden öpüyorum. Beni çok iyi yetiştirdiği için annemi çok seviyorum. Annem, doğum gününde göbek attı. I love you. Thank you" dedi. Ama Küçükbalçık, uslanmayı bilmedi. Bir süre önce de Bodrum'daki Posh Club'ta sarışın bir kızla görüntülendi. O görüntüler, magazin sitesinde haber olarak servis edildi. Haberi çok sayıda kişi beğendi. Ama bu beğenenler arasına Ali Küçükbalçık da girdi. Kendi kaçamak haberini beğenen Küçükbalçık, herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Yapılan yorumlarda "Kendi kaçamak haberini beğenen acemi çapkın" denildi.



Ali Küçükbalçık, eşi Kibariye'yi önce Doha Elenouty ile aldattı. Affedilmesi için binbir takla attı. Ama hala uslanmadı. Şimdi de Bodrum'da başka bir sarışınla yakalandı.