Şıklık ağır geldi

Önceki akşam Harbiye Açık Hava’da konser veren Serdar Ortaç için 20 bin Swarovski taşlı ceket hazırlandı. 17 kiloluk ceket iağır gelen popçu, bir şarkı sonra ceketini çıkarmak zorunda kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2018 Güncelleme 06 Eylül 2018, 02:30
Şıklık ağır geldi

İÇİNDEKİLER

Serdar Ortaç, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sevenleriyle buluştu. Sabah ve atv'nin ana basın sponsoru olduğu, Harbiye Açık Hava'daki konseri dolduran binler danslarıyla bütün gece popçuya eşlik etti. İki buçuk saat sahnede kalan sanatçı, toplamda 36 şarkı seslendirdi.



'Gıybet' şarkısı ile sahneye çıkan Serdar Ortaç, açılışta giydiği ceket ile göz kamaştırdı. 20 bin adet Swarovski taştan oluşan ceketi ile seyirciyi selamlayan Ortaç, 'Karşınıza ışıl ışıl çıkmak istedim fakat taşlardan nefes alamıyorum. Selim sağ olsun her tarafı Swarovski taşlarla döşemiş. Çok güzel oldu da biraz ağır oldu" diyerek 17 kiloluk ceketini ilk şarkıda çıkarmak zorunda kaldı. Konserin ikinci yarısında 'Bilsem Ki' şarkısını annesi ile beraber seslendiren Serdar Ortaç, seyircilere büyük bir sürpriz yaşattı.




HALİL ÇİLİNGİR