Dereden sosyeteye

Dereden sosyeteye
Salı 12.09.2018

Kurbağa budu, popülaritesini yeniden kazandı. Porsiyonu 62 TL olan kurbağa budu, sosyetik sofraların yeniden baş tacı!

Nişantaşı'nda 1982'de açılan Park Şamdan'ın menüsündeki kurbağa budu, son yıllarda eski popülaritesini kaybetmişti. Mekanın Nişantaşı'ndan Kuruçeşme'ye taşınmasıyla menüsünü değiştirmeyen işletmeciler, ufak dokunuşlarla kurbağa budunu yeniden popüler hale getirdi. Park Şamdan'da porsiyonu 62 liradan satılan kurbağa budu, cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin yeniden gözdesi oldu.



Aralarında işkadını Ahu Aysal'dan aynı zamanda avcılıkla ilgilenen işadamı Nurettin Hasman'a kadar birçok sosyetik sima, kurbağa budunun müdavimlerinden. Bu arada menüsünde kurbağa budu olan Park Şamdan'daki diğer gözde lezzetler ise porsiyonu 90 liraya satılan kokoreç, 72 liraya servis edilen ördek dürüm, 120 lira olan mühürlenmiş deniz tarağı ve 50 liraya servis edilen mini hamburger...





BİZE ULAŞIN