'İki'letmedi!

Evlerine haciz gelen Demet Akalın, kızlarının geleceği için Okan Kurt’tan boşanmak istedi. Borç batağında olan Kurt, popçunun isteğini ikiletmedi. Çiftin evlilikleri dün tek celsede bitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2018 Güncelleme 12 Eylül 2018, 00:00
’İki’letmedi!

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Beykoz'daki lüks villalarına gelen haciz şokuyla sarsılan Demet Akalın ile Okan Kurt, dün ise ani bir kararla boşandı. 2012'de nikah masasına oturan ikilinin mutluluğuna ilk gölge, geçtiğimiz yıl düşmüştü. Kurt'un ortağı olduğu şirketin piyasaya olan 150 milyon liralık borcu nedeniyle ikili, tatsız günler yaşadı. O dönem eşinin arkasında duran popçu için, 5 milyon dolarlık villasındaki eşyaların önceki gün haczedilmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Okan Kurt'un şirketinden 36 milyon liralık alacağını tahsil edemeyen firmanın haciz işlemini başlatmasıyla kahrolan Akalın, bu maddi krizden kızları Hira'nın etkilenmemesi için eşine boşanmak istediğini söyledi. Kurt, 4 yaşındaki kızlarının geleceği için eşinin isteğini ikiletmedi. Dün Beykoz Adliyesi'nde görülen davada çiftin 6 buçuk yıllık evlilikleri, 2 dakikalık duruşmada bitti. İkili, birbirinden hiçbir talepte bulunmazken Hira'nın velayeti Akalın'a verildi. Popçunun adliyeden çıkarken parmağında hala 2 milyon liralık evlilik yüzüğünü takıyor olması gözden kaçmadı.



'BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ'
Sessizliğini koruyan Akalın, Twitter'da beğendiği şu paylaşımla da zor durumuna sevinenlere açıklama yapar gibiydi: "Siz Demet Akalın'ın başına gelenler yüzünden içten içe sevinç çığlıkları ata durun o daha da güçlenerek karşınıza çıkmaya hazırlanıyor emin olun. Hayatta her şey insan içindir. Düşmez kalkmaz Allah'tır. Şimdi seviniyorsunuz; ama bu sevincin bedelini siz de ödeyeceksiniz." Demet Akalın'a destek vermek isteyen hayranları da ünlü popçu için "Yanındayız Demet" etiketiyle yorumlarını yazdı. Bu arada yaşadıkları bu zor günlere kadar Okan Kurt'la çok mutlu olan ünlü şarkıcının, kızına çok düşkün olan Kurt'la Hira'nın görüşmesine bir sınırlama koymayacağı da öğrenildi.




KURT GiTTi YÜZÜĞÜ KALDI
Adliyeden çıkarken görüntülenen Akalın'ın parmağındaki 10 karatlık tektaşı hala duruyordu.



Adliyeye ayrı ayrı araçlarla gelen ikiliden Kurt'un Mercedes'i dikkat çekti.



AYDIN HAMZA