Ahmet Kaçar!

Ahmet Bayer, Bodrum’daki Club Flipper’ı satınca sosyetik işadamıyla ilgili ortaya şok bir iddia atıldı: ‘Bayer, tüm malvarlığını elden çıkarıp yakında Miami’ye yerleşecek’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2018 Güncelleme 18 Eylül 2018, 10:50
Ahmet Kaçar!

İÇİNDEKİLER

Yaşadığı lüks ve gösterişli hayatıyla bir döneme damgasını vuran Ahmet Bayer, 2006 yılında Bodrum'da vurgun yedi ve felç kaldı. 2009'da iki kızının annesi Sinem Yıldırım'dan boşanan sosyetik işadamı, ertesi yıl ise tüyler ürperten bir davanın baş zanlısı oldu. Bayer'in o zamanki sevgilisi Aslı Baş, işadamına ait Club Flipper'daki villanın terasından düşerek hayatını kaybetti.

Dava halen sürerken Bayer, bu kez borç batağında olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Neredeyse 2 milyar lirayı bulan borçları yüzünden Emirgan'daki yalısının da aralarında olduğu birçok gayrimenkulünü satan Ahmet Bayer, son olarak da Bodrum Yalıkavak'taki Club Flipper'ı sattı. Haciz gelen araziyi Ankaralı bir firmaya satan Bayer'le ilgili de ortaya şok bir iddia atıldı. Aslı Baş davasının sürmesi nedeniyle sadece tedavi amaçlı olarak yurt dışına çıkmasına karar verilen Bayer'in tüm mallarını elden çıkarıp Miami'ye gideceği iddia ediliyor!



BAŞLICA ZANLIYDI
O zamanki sevgilisi Aslı Baş'ın 2010'daki ölümü, sosyetik işadamını baş şüpheli yapmıştı. Baş'ın Ahmet Bayer'in Club Flipper'daki villasının balkonundan düşerek hayatını kaybetmesi üzerine olayın intihar mı, cinayet mi yoksa kaza mı olduğu araştırıldı. Halen olayla ilgili kesin karar verilmedi. Bu yılın başında görülen davada ise mahkeme heyeti, Bayer'in tedavi amacıyla yurt dışına çıkış talebini 300 bin TL adli teminat yatırılması şartıyla kabul etmişti.