Turnayı gözünden vurdu

Özge Ulusoy, beyaz atlı prensini buldu. Geçtiğimiz yıl Hacı Sabancı’dan ayrılan ünlü model, Londra’da yaşayan bankacı Joaquim Lundholm ile yeni aşka yelken açtı. ‘Fakirle olmam’ diyen Ulusoy’un yeni sevgilisinin ailesi, İsveç Kraliyeti’nden!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2018 Güncelleme 21 Eylül 2018, 03:02
Turnayı gözünden vurdu

İÇİNDEKİLER

Hacı Sabancı ile 4 yıllık ilişkisi geçtiğimiz yıl biten Özge Ulusoy, aşk hayatındaki sessizliğini bozdu. İlişki boyunca sevgilisinin annesi Arzu Sabancı'dan veto yiyen model, işadamıyla ayrıldıktan sonra "Mankenler, fakirlerle mi çıksın?" açıklamasıyla tepki çekmişti. Ulusoy'un bu şok sözlerinin ardından hayatına kimin gireceği merak konusu oldu.



HOLLYWOOD STARI GİBİ!
35 yaşındaki modelin gönlünü kimin çaldığı dün ortaya çıktı. Ulusoy, Londra'da yaşayan yatırım bankacısı Joaquim Lundholm ile 1.5 aydır aşk yaşadığını sosyal medyada duyurdu. Ulusoy'un İspanyol melezi sevgilisinin ailesinin İsveç Kraliyet Ailesi ile yakın ilişkiler içerisinde olduğu da öğrenildi.

İSPANYOL ATEŞİ YAKTI
Ulusoy'un yüzü, babası İspanyol, annesi İsveçli olan yeni sevgilisiyle güldü. Aşkına daha önce İstanbul'u gezdiren manken, yabancı damadın önümüzdeki günlerde tekrar ülkemize geleceğini söyledi.