Oyuncu Talat Bulut'la ilgili yeni taciz iddiası

Talat Bulut’la ilgili taciz skandalının ardı arkası kesilmiyor. Özge Ş. isimli genç kızın ardından Bulut’la 2015’teki bir dizide çalışan iki ayrı genç kız da oyuncunun kendilerini taciz ettiğini ve bunu mahkemede ispatlayacaklarını iddia etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2018 Güncelleme 02 Ekim 2018, 03:14
Oyuncu Talat Bulut’la ilgili yeni taciz iddiası

İÇİNDEKİLER



Oyuncu Talat Bulut'la
ilgili aylardır bitmeyen taciz iddialarına yenileri eklendi. Fox TV'deki dizisinin setinde çalışan 19 yaşındaki bir genç kızı taciz ettiği iddiasıyla yaz aylarına damga vuran Bulut, olayla ilgili aklandı ama hakkındaki taciz suçlamaları bitmedi. Dün Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında Bulut'la daha önce çalışan iki ayrı genç kızın şoke eden iddialarına yer verildi.

'KARAVANDA SIKIŞTIRDI'
Kızlardan ilki, şu şok sözleri sarf etti: "2,5 yıl önce aynı dizide çalışıyorduk. Sette tanıştıktan sonra sosyal medyadan bana ulaştı. Cevap vermedim ama ertesi günlerde beni karavanında sıkıştırdı. Olayı yetkililere anlattım ve birkaç ay sonra da diziden ayrıldım." 2015'te Talat Bulut'la aynı sette kostüm sorumlusu olarak çalışan bir başka taciz mağduru olduğu iddia edilen şahıs ise "Sözlü tacizine dayanamadığım için işimi bıraktım" dedi. İsimlerini gizli tutan iki genç kız, gerekirse bu iddialarını da mahkemede kanıtlayacaklarını açıkladı.



HANDE DE
MAĞDUR OLMUŞTU
Hande Ataizi de bundan 18 yıl önce aynı dizide rol aldığı Bulut'u tacizle suçlamış ve şöyle demişti: "Beni gece saat 02.30'da odasına senaryo çalışmaya ve Van Gölü'ne girmeye davet etmişti."



Bulut, kendisiyle aynı dizide çalışmaktan rahatsız olan Şevval Sam'a 100 bin liralık dava açmıştı.