Arda Turan ve Berkay yumruk yumruğa

Önceki akşam Emirgan’da yumruklar konuştu. Arda Turan ile Berkay arasında çıkan kavgada, ünlü popçunun burnu kırıldı. Berkay’ın eşine asıldığı iddia edilen ünlü futbolcu ise, ‘Basit bir kavga. Konunun namusla hiçbir ilgisi yok’ diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2018 Güncelleme 11 Ekim 2018, 00:00
Arda Turan ve Berkay yumruk yumruğa

İÇİNDEKİLER

Dün magazin gündemi futbolcu Arda Turan'la popçu Berkay'ın kavgasıyla çalkalandı. Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, önceki akşam 'Yol Arkadaşım 2' filminin Kanyon'daki galasına katıldı. İkili, ardından Emirgan'daki Gizli Kalsın'a gitti. Galaya katılan Turan da arkadaşlarıyla soluğu aynı mekanda aldı. Gecede Berkay ile Arda arasında kavga çıktı. Kavganın Özlem Ada Şahin yüzünden çıktığı iddia edildi.

SARKINTILIK İDDİASI!
Kavga sonrası ilk açıklama Berkay'dan geldi. Burnu kırılan popçu şunları söyledi: "Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim. Doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var." Berkay'ın eşine asılmakla suçladığı ünlü futbolcu ise popçunun açıklamasına şöyle karşılık verdi:



'GEÇMİŞ OLSUN'
"Bugün
çıkan haberle ilgili kısa bir açıklama yapmak gereği duydum. İzin günümde yakın arkadaşlarımla gittiğim Emirgan'daki bir mekanda Berkay'la yaşadığımız tartışmanın sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır. Doğrudur; ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun."

Özlem Ada Şahin'in kendisine asıldığını iddia ettiği Arda'nın olayın ardından Berkay'dan "Onun senin eşin olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilediği de bir diğer iddia...