Kenan Doğulu, yakın dostu Sıla’ya destek çıktı: Nefretle kınıyorum

Ahmet Kural’ın şiddetine maruz kaldığı iddiasıyla sevgilisine 3 ay uzaklaştırma kararı aldıran Sıla’ya bir destek de eski dostu Kenan Doğulu’dan geldi. Doğulu, eski vokalistinin yaşadığı dehşet gecesi için “Nefretle kınıyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2018 Güncelleme 05 Kasım 2018, 02:02
Kenan Doğulu, yakın dostu Sıla’ya destek çıktı: Nefretle kınıyorum

İÇİNDEKİLER



S
evgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden Sıla'ya vatandaşların yanı sıra sanatçı dostlarından da destek çığ gibi büyüyor. Önceki gün İstanbul Raffles Hotel'de Türk Eğitim Derneği (TED), için ücretsiz sahne alan Kenan Doğulu da "Sıla'nın yanındayım" dedi. Popçu, Kural'a 3 ay uzaklaştırma kararı alan eski vokalistinin yaşadığı dehşetle ilgili ise şunları söyledi:

'İÇİM ACIDI'
"İçim acıdı. Canım arkadaşım, sevgili kardeşim Sıla'nın başına gelen bu olay beni de derinden etkiledi. Onun vesilesiyle ülkemizin bu önemli sorununa dikkat çekildi. Erkeğin, kadına olan şiddetini nefretle kınıyorum." Sıla'nın dava dilekçesinde Kural'ın popçuyu 45 dakika kül tablasıyla dövdüğü iddiası yer almıştı. Ancak Sıla'nın ifadesinde bu iddiayı yalanladığı ortaya çıktı.



AVUKATI SAVUNDU
Yarın savcıya ifade verecek olan Ahmet Kural'ın avukatı da konuyla ilgili dün şu açıklamayı yaptı: "Manipülasyon içeren bilgilerin gerçekmiş gibi gündeme getirilmesiyle dava amacını aşan bir noktaya taşınmak istenmektedir. Müvekkilim hakkında linç girişimi var. Bu niyeti açıkça görmekteyiz ve buna müsaade etmeyeceğiz. Bu asılsız iddialar ve iftiralarla ilgili yasal yollara başvuracağız."




ARDA TURAN, TARAFINI SEÇTİ : KADINA ŞİDDETİ KABUL EDEMEM

Geçtiğimiz ay barda kavga ettiği popçu Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan da Sıla'ya destek çıktı. Düne kadar adı şiddetle anılan futbolcu, "İkisi de benim arkadaşım; ama bu çirkin olayda Sıla'nın yanındayım" dedi. Turan, "Sıla, merak etmesin. Her zaman ona destek vereceğim" diyerek de tarafını belli etti.

Turan, yaptığı açıklamayla şaşırttı. Kimileri de "Keşke kendi olayında da şiddete karşı olabilseydin" yorumu yaptı.



BUGÜN İFADE VERECEK
Sıla'ya tehdit, cebir, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırılan Ahmet Kural, bugün savcıya ifade verecek.