Meghan Markle bebek odası için hazırlıklara başladı

Prens Harry ile evlenen Meghan Markle, hamile kaldı. Bebek odası için hazırlıklara başladı. İstanbul hayranı olan Sussex Düşesi, ilk iş olarak Osmanlı döneminden kalma sedef işlemeli antika bir beşik satın aldı. Bu parçanın fiyatı 84 bin liraydı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2018 Güncelleme 13 Kasım 2018, 11:21
Meghan Markle bebek odası için hazırlıklara başladı

İÇİNDEKİLER



Amerikalı
oyuncu Meghan Markle (37), Kraliyet Ailesi'ne adımını attı. Prens Harry (34) ile evlenen Markle, İngiliz Kraliyet Ailesi'ne ilkleri yaşattı. Markle, Kraliyet Ailesi'nin ilk dul ve melez gelini olarak hafızalara kazındı. 19 Mayıs'ta Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi olan Markle, hamile olduğunu açıkladı. Kensington Sarayı'nın arazisinde yer alan Nottigham Cottage adlı 21 odalı binada oturan çift, Mayıs 2019'da kucaklarına alacakları bebekleri için şimdiden hazırlıklara başladı.


İSTANBUL HAYRANI
Markle, bebek odası hazırlamak için kolları sıvadı. İstanbul hayranı olan ve 2015'te ülkemize gelen Markle, İstanbul'da kaldığı Soho House'un dekorasyonuna hayran kaldı.



Bebek odasının tasarımı için Soho House İstanbul'un Tasarım Direktörü Vicky Chales ile anlaştı. Chales, Markle için antika değeri olan değerli parçaları topladı.



Ancak bebek odası için alınan en değerli parça, Osmanlı'dan izler taşıdı. Markle'nin doğacak bebeği için 19. Yüzyıl'dan kalma antika bir beşik alındı. Sedeflerle süslü beşiğin değerinin 12 bin sterlin olduğu açıklandı. Markle'nin bu antika beşiği çok beğendiği ortaya çıktı.