Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e ödülllük nezaket!

Mustafa Sandal’la ayrıldıktan sonra Sadettin Saran’la aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic, eski eşiyle aynı gecede ödül aldı. Sırp şarkıcı, Sandal’ı görünce panikledi. Musti ise 'Gel bir merhaba de' diyerek Emina'yı yanına çağırıp nezaket dersi verdi. Gecede Saran ile Jahovic'in aşkını ortaya çıkaran TAKVİM de 'Yılın Yazılı Basın Magazin Haberi Ödülü'ne layık görüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2018 Güncelleme 05 Aralık 2018, 07:58
Mustafa Sandal’dan Emina Jahovic’e ödülllük nezaket!

İÇİNDEKİLER



İnternet
haber sitesi 'magazinn. com'un 'Yılın En'lerini belirlediği 'Medya ve Sanat Ödülleri', önceki akşam Torun Center Artı Sahne'de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Genel Yayın Yönetmeni Sinan Güzel'in ev sahipliğinde bu yıl ilki kez düzenlenen törene; çok sayıda ünlü isim katıldı. Gecenin sürprizi ise geçen Haziran ayında boşanan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in bir araya gelmesi oldu.

Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı Ödülü'nü kazanan Sandal'ın tören öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada boşandığı eşi Emina Jahovic, salona giriş yaptı. Sadettin Saran ile aşk yaşayan Jahovic, eski eşinin yanına gidip gitmeme konusunda kararsız kaldı. Jahovic, Sandal'ın "Gel bii merhaba de" diye seslenmesi üzerine Mustafa Sandal'ın yanına geldi. Musti, sergilediği bu kibar davranışıyla nezaket ödülünü de hak etmiş oldu.



SARAN SONRASI İLK POZLARI
Türkiye, Emina Jahovic ve Sadettin Saran aşkını ilk kez Halil Çilingir imzasıyla Takvim'den öğrenmişti. Bu aşk haberinden sonra ilk kez bir araya gelen eski eşler, adeta dostluk pozu verdi. Emina ile çocukları için sık sık buluştuklarını söyleyen Sandal, "En büyük gerçek, bizim çocuklarımız. Geçen gün Yavuz rahatsızdı ve anne-babası olarak kalp kalbe onun yanındaydık" dedi.



ATV'YE 6 ÖDÜL
Atv, 6 ödül alarak törene damgasını vurdu. 'En İyi Gündüz Kuşağı' Müge Anlı ile Tatlı Sert, 'En İyi Erkek Haber Sunucusu' Cem Öğretir, 'En İyi Erkek Sunucu' Murat Yıldırım, 'En İyi Erkek Oyuncu' Oktay Kaynarca, 'En İyi Dizi' Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' Öykü Gürman seçildi.

Cem Öğretir