Bir Atv klasiği! Ödül töreninde Sen Anlat Karadeniz fırtınası

Bu yıl 45.'si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. atv; televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin seçildiği gecede, altı dalda birden ödül sahibi olarak geceye damgasını vurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2018 Güncelleme 11 Aralık 2018, 07:58
Bir Atv klasiği! Ödül töreninde Sen Anlat Karadeniz fırtınası

İÇİNDEKİLER



Pantene
Altın Kelebek Ödülleri, töreni önceki akşam Zorlu PSM'de yapıldı. Ödül töreni öncesi kırmızı halıda poz veren ünlü isimler; şıklıkları ve kombin seçimleriyle göz kamaştırdı. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin bulunduğu gecede toplam 45 kategoride ödül dağıtıldı.


DÖRT DÖRTLÜK BAŞARI
Milyonların kanalı atv, izleyicilerini bir kez daha gururlandırdı... Her ay en çok izlenen kanal olarak birincilik koltuğunu kimseye bırakmayan atv, görkemli gecede tam altı ödül birden aldı. Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekortmeni olan atv'nin başarılı dizisi 'Sen Anlat Karadeniz, halkın oylarıyla törende dört ödüle birden layık görüldü. "Yılın En İyi Dizi Çifti" dizide Nefes ile Tahir'e hayat veren başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe seçildi.


Yiğit karakterini canlandıran minik oyuncu Demir Birinci, "En İyi Çocuk Oyuncu" ödülünü aldı.


Dizinin senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem "En İyi Senarist" ödülüne layık görülürken; "En İyi Yönetmen" ise yine Sen Anlat Karadeniz'in yönetmenleri Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav seçildi.


En iyi yönetmen: Emre Kabakuşak


En iyi yönetmen: Yusuf Ömer Sınav


ÖDÜL TÖRENİNDE KARADENİZ FIRTINASI
Ödül töreninde adeta Karadeniz fırtınası yaşandı. atv'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, izleyicinin oylarıyla dört dalda ödül aldı. Reyting rekortmeni dizinin başarısı da bir kez daha kanıtlandı.



GELENEK BOZULMADI...
Hafta içi her sabah atv'de ekrana gelen Mege Anlı ile Tatlı Sert'in başarılı sunucu Müge Anlı da ödüllerine bir yenisini ekledi ve "Yılın En İyi Kadın Sunucusu" ödülünü aldı.



"En İyi Erkek
Haber Sunucusu" ise atv Ana Haber'in deneyimli ve başarılı enkırman'ı Cem Öğretir oldu...



USTA SANATÇI UNUTULMADI
Gecede, 81 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın'a Onur Ödülü verildi. Yeşilçam'ın yakışıklı jönüne ödülü yönetmen Türker İnanoğlu verdi. Arkın, "Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum" dedi.



LADY GAGA DERKEN CİGULİ OLDU
En İyi Klip Ödülü, Farkımız Var şarkısıyla Hadise'ye gitti. Sosyal medya kullanıcıları, giyimiyle Lady Gaga'ya özenen Hadise için "Lady olayım derken Ciguli olmuş" esprisi yaptı.



SIRA DIŞI ŞIKLIK YARIŞI!
Serenay Sarıkaya, oynadığı 'Fi' dizisi ile 'En iyi İnternet Dizisi' kategorisinde ödül aldı. Güzel oyuncu, elbisesi yüzünden sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.



Başak Dizer Tatlıtuğ



GENÇ ŞARKICI ÖDÜLÜ KAPTI
Genç kızların sevgilisi şarkıcı Edis, En İyi Pop Müzik Erkek Ödülü'nün sahibi oldu.



HİÇ ÇOCUK OLMADIM
En İyi Pop Müzik Kadın Ödülü, genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki'ye gitti. Ödülünü almak için sahneye çıkan Tilki, "Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu. Ama mutluluğun da dibini tattım. Beni 14 yaşında tanıdınız. Ben aslında hiç çocuk olmadım" diyerek ağladı.