Loris Karius, Ece Sükan uğruna tenisçi oldu

Çapkın kaleci Loris Karius, aylardır peşinde olduğu Ece Sükan uğruna yeşil sahalarden kortlara transfer oldu. Alman kaleci, stil danışmanının antrenman yaptığı otelde aynı hocadan ders almaya başladı. Loris, Sükan’la tanıştı ama asıl hedefine ulaşamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2018 Güncelleme 12 Aralık 2018, 07:59
Loris Karius, Ece Sükan uğruna tenisçi oldu

İÇİNDEKİLER



Beşiktaşlı
Alman kaleci Loris Karius'un stil danışmanı Ece Sükan'a yakın markajı sürüyor. Türkiye'ye geldiği günden beri özel hayatı ve yakışıklılığıyla gündem olan 25 yaşındaki kaleci, geçtiğimiz aylarda bir mekanda gördüğü Sükan'a hayran kalmıştı. Güzel stil danışmanıyla tanışmak için araya aracı sokan çapkın kaleci, hatta Sükan'a "Stil danışmanım olur musun?" teklifi bile yapmıştı. Bu teklifi de geri çevrilen Loris, pes etmedi ve bu kez farklı bir yol denedi. Karius, Ece Sükan'ın özel hocayla tenis oynadığını öğrenince kolları sıvadı. Yakışıklı kaleci, Sükan'ın haftanın 3 günü Swissotel The Bosphorus'ta tenis oynadığını öğrenince yeşil sahalardan kortlara transfer oldu.


SÜKAN'A KARTAL PENÇESİ!
Yıldız kaleci, aynı eğitmenden ders aldığı Ece Sükan'la geçtiğimiz haftalarda tanışmayı başardı. Ancak Loris, aylardır peşinden koştuğu 41 yaşındaki eski mankenin kalbini çalmayı yine de başaramadı.


Ümit Benan'la 3 yıllık evliliğini geçen yıl bitiren Sükan, çapkınların yakın markajına girdi.


DOĞAN SAVAŞ