Mert Alaş ödül aldığı İngiliz Moda Ödülleri Töreni sonrası Türkiye'ye övgüler yağdırdı

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, ödüle layık görüldüğü İngiliz Moda Ödülleri Töreni sonrasında Türkiye’ye övgüler yağdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2018 Güncelleme 12 Aralık 2018, 07:59
Mert Alaş ödül aldığı İngiliz Moda Ödülleri Töreni sonrası Türkiye’ye övgüler yağdırdı

İÇİNDEKİLER



M
oda dünyasının en önemli törenlerinden İngiliz Moda Ödülleri (2018 British Fashion Awards), önceki akşam Londra'daki Royal Albert Hall'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Dünyaca ünlü yıldızlar ve Kraliyet Ailesi üyelerinin katıldığı törende; Türk fotoğrafçı Mert Alaş da ortağıyla birlikte ödül aldı. Ankara'da doğup büyüyen Alaş, tören sonrası şunları söyledi: "Türkiye'yi biraz dolaşırsanız, zaten dünyaya bambaşka bakmayı öğrenirseniz. Ülkemin her noktası, ayrı bir estetik içeriyor. Fotoğraflarımın başarısını ülkeme borçluyum. Türkiye'yi görmeden ölmeyin."


GÖNÜLLÜ ELÇİMİZ
Madonna'dan Kim Kardashian'a kadar birçok yıldızın fotoğraflarını çeken Mert Alaş, sosyal medyada da sık sık Türkiye'nin tanıtımını yapıyor...


ERDEM'E GÜZEL PARTNER
Kraliyet Ailesi'nin favori modacılarından Türk tasarımcı Erdem Moralıoğlu da davete, ünlü manken Rosie Huntington-Whiteley ile katıldı.



MEGHAN YİNE YASAK DELDİ
Törende gelinliğinin tasarımcısı Clare Waight Keller'a ödül veren Meghan Markle, siyah ojeleriyle bir Kraliyet Ailesi yasağını daha çiğnedi.



ANNESİNİN KIZI KAİA
Cindy Crawford'un 17 yaşındaki kızı Kaia Gerber, 'Yılın Modeli' ödülünü aldı. Genç modeli törende, annesinin yanı sıra kardeşi ve babası da yalnız bırakmadı.



23 yaşındaki süper model Kendall Jenner, altın renkli Julien Macdonald marka kıyafetiyle geceye damgasını vurmayı başardı.