Metin Hara'yla ayrılan Adriana Lima'ya Loris Karius pençesi

Metin Hara'yla ayrıldığı iddia edilen Adriana Lima, Beşiktaş’ın çapkın kalecisi Loris Karius ile takipleşmeye başladı. Ayrılığı reddeden Hara ise yıkıldı. Özel taçla evlilik teklifi yapmak için yola çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2018 Güncelleme 18 Aralık 2018, 07:58
Metin Hara’yla ayrılan Adriana Lima’ya Loris Karius pençesi

İÇİNDEKİLER



Her
şey geçtiğimiz yaz başladı... Türk yazar Metin Hara, bu sene Victoria's Secret podyumuna son kez konan Adriana Lima'nın kalbini çaldı. İkilinin sürpriz aşkı tüm dünya basınında manşetlere çıktı. Ancak son dönemlerde mutlu çiftin aralarının bozuk olduğuna dair iddialar ortaya atıldı.


Seksi model Adriana Lima ise bu iddiaları kısmen doğruladı. Lima önce Metin Hara'yı, sonra da aşkıyla olan fotoğraflarını Instagram hesabından çıkarttı. Şu sıralar Türkiye'de olan Metin Hara ise ayrılık haberlerini yalanladı. Birlikteliklerinin devam ettiğini açıkladı.


Ancak Adriana Lima dün kafaları karıştıran bir adım daha attı. Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius ile Instagram'da takipleşmeye başladı.


AMERİKA YOLCUSU
Ayrılık iddialarını reddeden Metin Hara da bu haberi öğrenince resmen yıkıldı. Tüm bu olanlara rağmen güzel model Adriana Lima'dan ümidini kesmeyen Hara, geçtiğimiz günlerde ünlü modacı ve tasarımcı Özlem Süer'e gelin tacı yaptırmıştı. Bu özel tasarımla Lima'ya evlenme teklifi yapacağı konuşulan Metin Hara'nın bugün Amerika'ya gitmesi bekleniyor...