Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ilişkisine ihanet gölgesi! Hande Erçel Murat Dalkılıç'ı Instagram'dan engelledi

Aşkları yılan hikayesine dönen oyuncu Hande Erçel ile Murat Dalkılıç’ın ilişkisine ihanet gölgesi düştü. Erçel, hastanede annesinin başında beklediği gece ünlü popçunun çapkınlık turuna çıktığını duyunca kılıçları çekip Dalkılıç’ı Instagram’da engelledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2018 Güncelleme 25 Aralık 2018, 07:58
Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ilişkisine ihanet gölgesi! Hande Erçel Murat Dalkılıç’ı Instagram’dan engelledi

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz
ay barışan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç cephesinde sürpriz gelişme… Güzel oyuncu, annesinin rahatsızlığı nedeniyle ailesine vakit ayırmak için popçuyla 10 aylık aşkına Eylül'de nokta koymuştu. Erçel'in gönlünü almayı başaran Dalkılıç, uslu durmayınca olanlar oldu. Popçu, ilk olarak geçtiğimiz hafta Serenay Aktaş'la gecelerde köşe kapmaca oynadı. Dalkılıç, birkaç gün sonra ise iki güzelle yakalandı.



BABADAN DA TEPKİ GELDİ...
Panikleyen popçu, "İzmir'den arkadaşlarım" dedi. Bu esnada güzel oyuncu, hastanede annesi Aylin Erçel'in başındaydı. Erçel, popçunun çapkınlık gecesinden haberdar olunca ikinci şans verdiği Dalkılıç'ın biletini kesti. Güzel oyuncu, önceki gün popçuyu hayatından tamamen sildiğini göstermek için de Dalkılıç'ı Instagram'da engelledi. Duruma sinirlenen ünlü oyuncunun babası da kızını üzen Dalkılıç'ı Instagram'da takip etmeyi bıraktı.



Erçel'in popçuyu engellemesi ise daha önce fotoğraflarına Dalkılıç'ın yaptığı beğenilerin kalkmasıyla ortaya çıktı.