Sıla - Ahmet Kural davasında yeni gelişme! Ahmet Kural hakim karşısına çıkacak

Şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’a darp ve tehdit nedeniyle açtığı davanın soruşturması bitti. 1 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenen Kural, 7 Mart 2019’da hakim karşısına çıkacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2018 Güncelleme 25 Aralık 2018, 07:58
Sıla - Ahmet Kural davasında yeni gelişme! Ahmet Kural hakim karşısına çıkacak

İÇİNDEKİLER



Sıla'nın 29 Ekim'de
oyuncu Ahmet Kural'ın evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek şikayetçi olması üzerine başlatılan soruşturma, tamamlandı. İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi, Kural hakkında 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianameyi dün kabul etti. Taraflar ve tanıklara çağrı gönderilmesini kararlaştıran mahkeme, ilk duruşmayı 7 Mart 2019'a bıraktı.


İddianamede Ahmet Kural'ın, "Birbirimizi kollarımızdan tutarak sarstık. Tartışma 15 dakika sürdü. Birkaç kere yere düştük. Tehdit etmedim. Sakinleştikten sonra Sıla, bana 'Seni bitireceğim Ahmet' dedi" ifadesi de yer aldı. Öte yandan ünlü oyuncunun avukatı da dün 'sahte rapor' iddialarına yönelik basın açıklaması yaparak şunları söyledi: "İddialar doğru değildir ve bunu söyleyenler bir algı yaratma çabası içindedirler. Soruşturmaya gizlilik kararı konulması için yaptığımız başvuru da reddedilmiştir."