Mesut Özil ile Amine Gülşe'den radikal karar!

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil ile nişanlısı Amine Gülşe’den radikal karar… Evlilik hazırlığı yapan çift, Alman basınının iddiasına göre ilişkide şeffaflığı seçti. Birbirlerine sosyal medya hesaplarının şifrelerini veren çiftten Gülşe, 'Aşkımızda her şeyin açık ve net olmasını istedik' dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2018 Güncelleme 28 Aralık 2018, 07:58
Mesut Özil ile Amine Gülşe’den radikal karar!

İÇİNDEKİLER



İki
yıllık aşklarını nikah masasına taşımaya hazırlanan Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil ile Amine Gülşe, ilişkide şeffaflığı seçti. Ünlü oyuncu, daha önce Özil'in Instagram'da takip ettiği tüm güzelleri tek tek silmişti. Alman basınında yer alan habere göre ikili, evlilik öncesi sözlü bir anlaşma yaptı.



Yaklaşık bir yıldır Özil'in Londra'daki 35 milyon euro'luk malikanesinde yaşayan 2014 Miss Turkey güzeli, nişanlısıyla "Evlenmemize çok az kaldı. Artık gizli saklı bir şeyimiz kalmadı" diyerek sosyal medya hesaplarının şifrelerini birbirlerine verdi. Sık sık Özil'in Instagram hesabına giren Gülşe, bir diğer iddiaya göre de nişanlısına sürekli yabancı güzellerin özelden attığı mesajları okuyup tek tek sildi.



'KISKANÇLIKLA İLGİSİ YOK'
Gülşe, bu kararları için ise şöyle dedi: "Bu kararı almamızın kıskançlıkla bir ilgisi yok. Birbirimize güvenimiz her zaman tam. Sadece tek istediğimiz, hayatımızdaki her şeyin açık ve net olması." Çiftlerin birbirlerinden telefonlarını bile sakladığı günümüzde Amine Gülşe ile Mesut Özil'in böylesine radikal bir karar alarak birbirlerine sosyal medya hesaplarını vermeleri de aşklarının büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu.