Mustafa Uslu'dan Burak Özçivit çıkışı: "Gözlerim Timuçin Esen’i aradı"

‘Müslüm’ün yapımcısı Mustafa Uslu, önceki akşam bir törende Burak Özçivit’in ‘En İyi Erkek Sinema Oyuncusu’ ödülü almasını şöyle eleştirdi: ‘Ödül anons edilince gözlerim Timuçin Esen’i aradı. Burak’ın 2018’de filmi bile yok!’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2019 Güncelleme 12 Ocak 2019, 07:59
Mustafa Uslu’dan Burak Özçivit çıkışı: Gözlerim Timuçin Esen’i aradı

İÇİNDEKİLER



B
u yıl 17.'si gerçekleştirilen Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne yapımcı Mustafa Uslu'nun çıkışı damgasını vurdu. Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla 32 kategoride verilen ödüllerde; Burak Özçivit, 'Yılın En İyi Sinema Erkek Oyuncusu' seçildi. Özçivit'in ardından sahneye ise 'Yılın En İyi Sinema Filmi' seçilen 'Müslüm'ün yapımcısı Uslu çıktı.


SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ
Başarılı yapımcı, şu sözleriyle salonda soğuk rüzgarlar estirdi: "En iyi sinema oyuncusu ödülü anons edilince heyecanlandım ve gözlerim Timuçin Esen'i aradı ama Burak Özçivit aldı. Bildiğim kadarıyla Burak'ın 2018 yılında filmi yok." Gözlerin çevrildiği ünlü oyuncu ise konuyla ilgili sessiz kaldı. Eşi Fahriye Evcen'le bebek heyecanı yaşayan Burak Özçivit, "Çok heyecanlıyım. Doğum Türkiye'de olacak" dedi. Yakışıklı oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de özel bir organizasyon için Kuveyt'e gidip orada 80 kadın hayranıyla bir araya gelip yemek yiyeceğini söyledi.


Atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı Oktay Kaynarca, yine ödüllendi.



Kenan Doğulu 'Vay Be' adlı albümüyle 'Yılın En İyi Erkek Sanatçısı' ödülüne layık görüldü.



Uslu, Özçivit'in 2018'de hiçbir sinema filminde rol almadığını söyledi ancak ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl 'Can Feda'nın başrolünü Kerem Bürsin'le paylaştı.

DOĞAN SAVAŞ