Sussex Düşesi Meghan Markle da hacamat yaptırdı

İngiliz kraliyet ailesinde hacamat tutkusu… Prens William-Kate Middleton’dan sonra Prens Harry’nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle da, hacamat yaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2019 Güncelleme 26 Ocak 2019, 07:58
Sussex Düşesi Meghan Markle da hacamat yaptırdı

İÇİNDEKİLER

5 bin yıl öncesine dayanan kadim tıp yöntemlerinden hacamat, ünlü isimlerin vazgeçilmezi oldu. Justin Bieber, Madonna, Jennifer Aniston, David-Victoria Beckham, Jessica Simpson, Britney Spears, Lindsay Lohan ve Gwyenth Paltrow, hacamatla sağlıklı kaldıklarını söyledi. Şimdi de İngiliz kraliyet ailesi, hacamatı keşfetti. Prens William- Kate Middleton'dan sonra Prens Harry'nin çiçeği burnunda eşi Sussex Düşesi Meghan Markle da, hacamat yaptırdı. Derinin neşter yardımıyla çizilip ağzı geniş bir bardak, kavanoz veya şişe ile oluşturulan emme gücüyle kanın çekilmesi şeklinde yapılan hacamatın çok önemli faydaları olduğunu söyleyen ailenin doktorlarına büyük övgü var. Kate Middleton'ın çocuklarını hacamat sayesinde sağlıklı ve kolay dünyaya getirdiği ifade edildi.



İngiliz medyasına göre Meghan Markle, Kraliyet ailesinin birçok kuralını tanımadığı için Kraliçe II. Elizabeth tarafından eleştiriliyor.