Cansu Dere sonunda aşk orucunu bozdu! Cansu Dere gönlünü Renan Kaleli'ye kaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2019 Güncelleme 04 Şubat 2019, 22:19
Cansu Dere sonunda aşk orucunu bozdu! Cansu Dere gönlünü Renan Kaleli’ye kaptırdı

İÇİNDEKİLER



Bir
dönem Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Cansu Dere, sonunda aşk orucunu bozmuş. Uzun süredir aşk hayatında sessizleri oynayan Dere, kalbini ise ressam Renan Kaleli'ye kaptırmış. Kısa bir süre önce Nehir Erdoğan ile aşk haberleri çıkan ve ilişkilerini sosyal medyada ilan eden Kaleli'nin aşkı böylelikle kısa sürmüş. Arkadaşları vasıtasıyla tanışan Cansu Dere ile Renan Kaleli de geçtiğimiz haftalarda ilişki yaşamaya başlamış.


Nehir Erdoğan ile Renan Kaleli'nin ayrılık nedeninin Cansu Dere olduğu magazin kulislerinde konuşulurken işin aslı öyle değilmiş. Nehir Erdoğan ile Renan Kaleli kafa yapıları uyuşmadığı için arkadaşça ilişkilerini bitirmiş. Bu ayrılık sonrası ise Cansu Dere ile Renan Kaleli, geçtiğimiz hafta yakın çevresine sürpriz bir şekilde ilişkilerini ilan etmiş. Gerçi son dönemde yazılan aşk haberlerini birçok ünlü isim yalanlayıp daha sonra el ele çıkarak ilan etmişlerdi. Cansu Dere ile Renan Kaleli de böyle bir yola başvurursa şaşırmayın derim...


​HAYALE İLK ADIM
Geçen yıl işadamı Berk Suyabatmaz ile dünyaevine giren Burcu Esmersoy, şu sıralar hem hüzünlü hem de sevinçliymiş. Eşi Suyabatmaz ile sürekli Instagram'dan paylaşımlar yapan Esmersoy'a hayranları "Annelik sana çok yakışır" yorumları yapınca 42 yaşındaki güzel sunucu da "En büyük hayalim" yanıtını verip hem sevincini hem de üzüntüsünü yazıya dökmüştü. Yakın çevreleri Berk Suyabatmaz'ın baba olmak istemediğini söylese de durum öyle değilmiş... Duydum ki; Burcu Esmersoy, anne olmak için Nişantaşı'nda özel bir hastanede tedaviye başlamış. Suyabatmaz ile belirli aralıklarla özel hastaneye giden Esmersoy'a da en büyük desteği eşi veriyormuş. 2019'da anne olup, sağlıklı bir şekilde çocuğunu dünyaya getirmek isteyen Burcu Esmersoy'un hayalleri inşallah en kısa sürede gerçekleşir.


TV'YE TRANSFER
Geçtiğimiz hafta Dominik'e giden Acun Ilıcalı'ya yakın dostu Oğulcan Engin de eşlik etmişti. Duyduğuma göre Oğulcan Engin de 'Survivor' yarışmasında çalışmaya başlamış. Zaten her sene 'Survivor'da bulunan ve adayı neredeyse yarışmacılardan daha çok deneyimleyen Oğulcan, Ilıcalı'dan gelen teklifi hiç düşünmeden kabul etmiş. Survivor yarışmasında oyunları test edip denetleyecek olan Oğulcan Engin, Ilıcalı ile birlikte 5 ay boyunca Dominik'te çalışacak.


KAİ RÜYASI
Geçtiğimiz gün bir arkadaşımın tavsiyesiyle eski Refi Paşa Yalısı'nın yerine yapılan Kai Çengelköy'e gittim. Müthiş manzarası ve dekoruyla dikkat çeken mekanın mutfağı, 'Derya'nın Dünyası'ndan' tanıdığımız 33 yıllık tecrübesiyle Şef Bülent Tokatlı'ya emanet. Sohbet ettiğim Tokatlı ise şunları söyledi: "Kullandığımız her malzemenin taze olmasına özellikle dikkat ediyoruz." Panoramik Boğaz manzarasının eşlik ettiği yiyecek ve içecek sunumları Instagram'da 'like garantili' fotoğraflar vadediyor. Ana yemekler dışında menünün en iddialı ve tatlı isimlerinden biri olan 'Kai'nin Rüyası'nı muhakkak tadın derim. Bu tatlı, Çengelköy'e yolunuzu düşürmeniz için başlı başına bir bahane olabilir.

UFUK ÖZCAN - KUYTU KÖŞE