Arda Turan’ın Aslıhan Doğan’a doğum hediyesi olarak aldığı 2 milyon liralık lüks cipin plakasının sırrı çözüldü

Arda Turan’ın Aslıhan Doğan’a doğum hediyesi olarak aldığı 2 milyon liralık lüks cipin plakasındaki ‘T’ harfinin sırrı ortaya çıktı. Ünlü futbolcunun aracındaki plakanın Megastar Tarkan’ın yıllar önce yaptırdığı özel plaka olduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2019 Güncelleme 06 Şubat 2019, 08:00
Arda Turan’ın Aslıhan Doğan’a doğum hediyesi olarak aldığı 2 milyon liralık lüks cipin plakasının sırrı çözüldü

İÇİNDEKİLER

Futbolcu Arda Turan'ın 4 ay önce oğulları Hamza Arda'yı dünyaya getiren eşi Aslıhan Doğan'a aldığı zırhlı ciple alakalı ilginç bir detay ortaya çıktı. Ünlü futbolcu, hediye ettiği 2 milyon liralık Mercedes G 500 model lüks ciple eşinin ayağını yerden kesmişti.

DETAYI BİLİYOR MU?
Turan'ın soyadını simgeleyen plakadaki 'T' harfinin sırrı sonradan anlaşıldı. Herkes Arda Turan'ın plakada soyadına atıfta bulunduğunu düşünse de plakanın daha önce Tarkan'a ait olduğu öğrenildi. Megastar, yıllardır kullandığı özel plakayı geçtiğimiz yıllarda aracıyla satmıştı.

Turan'ın cipine taktığı plakanın eski sahibinin Tarkan olduğunu bilip bilmediği ise merak konusu oldu. Bu durum "Arda, Tarkan hayranı olduğu için mi Megastar'ın eski plakasına talip oldu?" dedirtti. Bu arada Tarkan'ın ise eşi ve kızının güvenliği için herkesin yıllardır tanıdığı plakasından vazgeçtiği öğrenildi.

Aydın HAMZA