Kraliçe 2. Elizabeth'e Türk komşu

Aslı Kırhan, İngiliz Tom Watson’la evlendi. Yabancı damadın babası ise Kraliçe 2. Elizabeth’in şövalyesiydi. Kayınpederinin evinde kalan Türk gelin, “Kraliçe aramızda birkaç adım var” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2019 Güncelleme 17 Şubat 2019, 07:59
Kraliçe 2. Elizabeth’e Türk komşu

İÇİNDEKİLER

Ankaralı Aslı Kırhan, yıllar önce İngiltere'ye gitti. Burada yaşamak için bir işe girdi. Kısa bir süre sonra da işyerinde tanıştığı Tom Watson ile hayatını birleştirdi. İngiliz damadın babası ise 92 yaşındaki Kraliçe 2. Elizabeth'in şövalyesiydi. Düğünden sonra Aslı Kırhan, eşiyle birlikte Kraliçe tarafından kayınpederine hediye edilen Windsor Sarayı'ndaki kale evde kalmaya başladı.




Böylece Kraliçe'ye komşu olan genç kadın, sarayda özgürce gezip, dolaştı. Hatta tüm dünyanın canlı yayınla takip ettiği Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın düğün törenine bile katıldı. Kaldığı evi sosyal medya hesabından paylaşan Kırhan, "Kraliçe'nin evi ile aramızda birkaç adım var" ifadesini kullandı. Çok şanslı olduğunu vurguladı...



Windsor Sarayı'na gelin giden genç kadın, "Kayınpederime; 'Türkler, İngiliz Kraliyet Ailesi'ni yakından takip ediyor' diyorum. Bunu bilmek onların çok hoşuna gidiyor" diye konuştu.