Arda Turan’ın eşi ve oğlu Hamza Arda’nın annesi Aslıhan Doğan Turan'dan çarpıcı açıklamalar

Arda Turan’ın eşi ve oğlu Hamza Arda’nın annesi Aslıhan Doğan Turan, bugün piyasaya çıkan Şamdan Plus’a samimi açıklamalar yaptı. Güzel yenge, ‘Allah nasip ederse dördüncü çocuğumuzu da hiç ara vermeden yapmayı düşünüyoruz’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2019 Güncelleme 20 Şubat 2019, 09:20
Arda Turan’ın eşi ve oğlu Hamza Arda’nın annesi Aslıhan Doğan Turan’dan çarpıcı açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Doğan Turan, evlendikten sonraki ilk röportajını Şamdan Plus'a verdi. Evinde Şamdan Plus'a özel pozlar veren güzel yengenin bugün piyasaya çıkan dergiye verdiği röportajından satır başları şöyle....



*Evlenmeden önce Arda, "Bir gün oğlumuz olursa, ben Allah'a bir söz verdim ve Hz. Hamza'dan dolayı ismini Hamza koyacağım" derdi. Arda ismini de ben istedim.



*Saf, aldatılan ve bunlara susan kadın konumuna düşürüldüm ama böyle şeyler yok. İnsanların "Arda çapkın, Arda şunu yaptı, bunu yaptı" demeleri beni hiç ilgilendirmiyor. Ben kocamın neyi yapıp neyi yapmadığını herkesten iyi biliyorum.



*Ben12 yaşındayken babamın yaşadığı intihar vakası beni güçlendirdi. Ben babamı, hayatta en sevdiğim adamı, kaybetme korkusu yaşadım. O yüzden çok güçlüyüm çok zor üzülürüm. Zor gözyaşı dökerim.



*Arda'nın eli çok açıktır. Allah bozmasın güzel bir kazancı var. Ben eşiyim, bana hediye almasından daha doğal ne olabilir ki? Ama yazılan hediyeler ve fiyatı gerçeği yansıtmıyor çoğu zaman. Benim gözümü boyamak için hediye almaz, içinden geldiği için ve mutlaka beğendiği şeyi alır.



*Lütfen örgüsüzlük gibi algılanmasın ama iki yıl Amerika'da, 7 sene de Londra'da eğitim gördüm ve oralarda yaşadım. Ben bazı şeyleri çok önce gördüm, yaşadım. O yüzden Arda'nın parası, pulu beni öncelikle ilgilendiren şeyler değil.



ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Aslıhan Doğan, bugün piyasaya çıkan Şamdan Plus dergisine Arda Turan ile Berkay arasındaki kavgayla ilgili de ilk kez konuştu.



BABALIĞA İYİCE ALIŞTI
"Arda, idmandan gelir gelmez oğluna koşar. Kampta olduğunda 15 dakikada bir Facetime araması yapan bir babamız var. Arda oğlumuzun yemeğini yediriyor, gazını da çıkartıyor."



GENİŞ AİLE İÇİN SABIRSIZ
İlk çıkmaya başladık ve Arda'ya 'Ben 4, 5 çocuk istiyorum' dedim. Şu an çok sabırsız bir şekilde 2., 3. ve Allah nasip ederse 4. çocuğu hiç ara vermeden yapmayı düşünüyoruz."