Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddiasıyla başlayan davalar zincirinde yeni gelişme

Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddiasıyla başlayan davalar zincirinde yeni gelişme. Daha önce hakkındaki birçok suçla ilgili takipsizlik kararı verilen Kural, ‘yalancı tanık’ dediği kişiyle ilgili soruşturmada da gülen taraf oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2019 Güncelleme 23 Şubat 2019, 07:57
Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddiasıyla başlayan davalar zincirinde yeni gelişme

İÇİNDEKİLER

Sıla ile Ahmet Kural arasında Ekim 2018'de yaşandığı iddia edilen darp olayı ve sonrasında başlayan dava süreciyle ilgili yeni haber... Hatice Zeynep Tunç'un olay gecesi arkadaşına WhatsApp'tan "Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor" yazması, dosyaya girmişti. Kural da, "Benim öyle bir komşum yok" diyerek Tunç'un yalancı tanıklık yaptığını iddia etmişti.

BİR KEZ DAHA GÜLDÜ
Hatice Zeynep Tunç'un da bunun üzerine ünlü oyuncunun 'iftira' suçunu işlediğini iddia etti. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Ahmet Kural'ın iftira suçunu işlediğinin tespitinin bu aşamada yapılamadığı gerekçesiyle dosyada takipsizlik kararı verdi. Kural hakkında daha önce de 'adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs", 'suç delillerini yok etme' ve 'gizleme' suçlarından da takipsizlik verilmişti. SERTAB HAMLESİ...
7 Mart'taki duruşmada eski sevgilisiyle karşı karşıya gelecek olan Ahmet Kural, son çıkan takipsizlik kararıyla bir kez daha güldü. Bu arada Sıla'nın darp edildiğini iddia etmesinin ardından popçuya destek veren Sertab Erener de çark etti. Erener, geçtiğimiz akşam Uniq Hall'daki konserini izleyen Kural'ı kucaklayarak karşıladı. Kulisinde Ahmet Kural'la bir araya gelen Erener'in hamlesi "Sertab, artık Kural'ın yanında mı?" dedirtti.



ONU SAVUNDUKURAL'A SARILDI
Darp iddiası sonrası "Sıla'yı bir kadın olarak ayakta alkışlıyorum. Ve yaşadığı bu korkunç olayda sonuna kadar yanında olduğumu haykırmak istiyorum" diyen Sertab Erener, geçtiğimiz akşam ise Kural'la sarmaş dolaştı.